Genetik tanili tüp bebek 2023

evet transferim yapılmıştı ancak boş gebelik ile sonuçlandı düşük yaptım ne yazık ki, şimdi yeniden başladım tedaviye.
Cok üzüldüm. Genetikden gelen nasi bos gebelik oluyo? Hani 100% 100% tutma garantisi olmadigini biliyorum ama bosgebelik riski oldugunu bilmiyorudum ilginc

Kızlar ilk kez Ngs genetikli 5.gün 1 embriyo transferi 8.gün. 3 negatif denemem var. Test böyle çıktı bu sabah ama yarım saat önce lekelenme kanama gibi birşey başladı anlamadım valla

Eklentiler

• B5AD7CB5-BA77-4DA8-BA83-F8D42DFF92DD.jpeg
    38,7 KB · Görüntüleme: 497
Cok üzüldüm. Genetikden gelen nasi bos gebelik oluyo? Hani 100% 100% tutma garantisi olmadigini biliyorum ama bosgebelik riski oldugunu bilmiyorudum ilginc
İstanbul Acıbadem Bülent Tıraş'ta tedavi görüyordum o dönem. Hayatımın en kötü dönemiydi, günlerce hcg beta değerimin artmasını bekledim o arttı keseyi gördüm tam rahatladım erken bir sonraki doktor kontrolünde kesenin boş olduğunu öğrendim, resmen yıkıldım.

Kızlar ilk kez Ngs genetikli 5.gün 1 embriyo transferi 8.gün. 3 negatif denemem var. Test böyle çıktı bu sabah ama yarım saat önce lekelenme kanama gibi birşey başladı anlamadım valla
Ignelerin etkisi tamamen vücuttan cikmasi lazim diye biliyorum yanlis sonuc verebiliyomus. Bi kac gün sonra tekrarla derim. Kanama icinde erken aslinda. Belkide gercekden positifdur mutlaka kan verecegin güne kadar tekrarla bence. Erken gebelik testi mi? Ay hadi insallah

Cok kötü bi deneyim olmus, allah tekrar yasatmasin Insallah. Benim en son genetikden gelen sonucda bi embriyo icin doktorum bu tutunur keseyi görürsün ama hamileligin 3. ayinda hamilelik sonlanir ve kese bos cikar demisdi. O yüzden cok sasirdim

Yok canım erken gebelik değil normal kaset test. Dondurulmuş transfer canım benim çatlatma iğnesi falan kullanmadım. Doktorumla konuştum coraspini kesti test gününe kadar aksilik olmazsa pazartesi kan vericem sağlık ocağında

Ozaman bence dogru positif olma ihtimali cok yüksek hafi insallah canim. Mutlaka haber ver

Merhaba kızlar yazınızı yeni okudum eşiniz azosperm diye niye üzülüyorsunuz.Benim eşim azospermdi ağladımçok üzüldüm onu iyileştirmekle meşgul oldum bitkiler kürler vitaminler macunlar derken adam iyileşti ben dış gebelik geçirdim habersiz hamilelik doktorlar çocuğunuz olmaz demişti ve şuan bir tüpüm alınmış diğer taraftan sebepsiz yere yumurtamı almışlar ve üstüne sorun bendeydi diye kısır damgası yedim boşandım .Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

maalesef bir garantisi olmuyor,
pgt ile kalp durması yaşayanlarda oldu..
Allahım hepmıızn yardımcısı olsun süreç çok zor ve çetrefilli ..

Kızlar 3 negatif denemeden sonra dün 4.denemeden olumlu sonuç aldık şükür. İlk defa Ngs li embriyo transferi olmuştum. 10.gün 318 , 12.gün dün 1387 çıktı hayırlısıyla. Gerçekten ngs nin etkisi büyük diye düşünüyorum. Hiç bir sebep yokken 3 negatif olması bununda olmayacağını düşündürüyordu beni. 4 embriyodan 2 si sağlıklı geldi. Birini transfer ettik biri donduruldu. İnşallah Rabbim hepimizin kucağını hayırlısı ile doldurur

Hayırlı uğurlu olsun . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Alakasız olucak ama kusura bakmayın şimdiden . Şişli memorialdaydi tedaviniz diye hatırlıyorum . Tek embriyo dondurma için ne kadar ücret verdiniz ? Bende aynı durumda olcam birkaç ay sonra da o yüzden soruyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…