Nasıl yani reklammıymış((
kıme ınanıcagımızı sasırdık herkesın derdı para olmussssssss
Yazık.. Gerçekten çok heveslenmiştim..:/.
gözaltı morluklarını yıllardır çekiyordum ve tedavisi olamdığını sanıyodum aslında doktora sordum burdan okuyup lazer yaptırimmi die doktor adı vermicem çünkü doğal olarak reklam sancaksınız sırf iyilik yapmak için çünkü çok çektim bunu benim gibiler şifa bulsun die yazıyorum ışık dolgu tedavisi yaptırdım doktor sölediğinde saçma geldi çukur değil gibiydi çünkü ama o kadar bıktımki sevgilimde yokken yaptırım dedim ve sonuç yüzde yüz değil ama rahatsız edici morluk gittiyaptırın diyemem bu bi işlem sonuçta sizin tercihiniz araştırın iyi bir doktora yaptırın yaptıracaksanızda iyi akşamlar :) büyük bir sabırla çatlak tedavisi için böle şeyler duymak ümidiyle kadınlar kulübünü seviyorum hepinizi çokkk öpüyorum
gözaltı morluklarını yıllardır çekiyordum ve tedavisi olamdığını sanıyodum aslında doktora sordum burdan okuyup lazer yaptırimmi die doktor adı vermicem çünkü doğal olarak reklam sancaksınız sırf iyilik yapmak için çünkü çok çektim bunu benim gibiler şifa bulsun die yazıyorum ışık dolgu tedavisi yaptırdım doktor sölediğinde saçma geldi çukur değil gibiydi çünkü ama o kadar bıktımki sevgilimde yokken yaptırım dedim ve sonuç yüzde yüz değil ama rahatsız edici morluk gittiyaptırın diyemem bu bi işlem sonuçta sizin tercihiniz araştırın iyi bir doktora yaptırın yaptıracaksanızda iyi akşamlar :) büyük bir sabırla çatlak tedavisi için böle şeyler duymak ümidiyle kadınlar kulübünü seviyorum hepinizi çokkk öpüyorum
lutfen bu konuda bıze yardımcı olun ama lutfen sız gercek olun buda reklam cıkarsa cok uzulurm
kızlar doktor adı veremem zaten inanın tesadüfen bulduğum bir doktor ücrette veremem çünkü etik olmaz ben botox yaptıran biriyim cild doktoru dermotoloğmu deniodu, kırışık kremlerine çok para harcadım baktım olmuo, sevgilimden ayrılırken yaşım büyük değil öyle sinirlendimki mükemmel olicam die yaptrdm ve mükemmel bir botox yaptı öyle belli değil kimse anlamadı kaş aram yıllardır çizgili geçti, sonra ben bu doktora güvndiğimden gözaltım mor lazeri sordum oda lazer yaptrma dedi dolgu var vs. tesadüfen uzun süre gidio dedi hadi hayırlısı diyip çünkü yılmıştım herkez sölüodu çünkü yaptırdım ilk gün korktum çünkü ifadem bozuktu gözlerim küçülmüştü meğer şişermiş ilk zamanlar sonra 2 gün geçti bana göre çok iyi sonuç sadece bunu söyleyebilirim çünkü yemin etmiştim bişe işe yararsa çatlak için yada vs başka bişey burdan bende insanlara yardımcı olcam ama vebalini alamam kimsenin isteyen araştırsın yaptırsın sadece bu kadar bana iyi geldi ama 2 hafta oldu yaptıralı canlar gerekirse bi kaç ay geçsin yine yazim emin olun sağlıklı güzel günler yaptıranlar iyi birine yaptırsın lütfen işe yarayınca Allah sevdiğine kavuştursun diyin yeter ama lütfen iyi bir doktora ilk siz olmayın yaptığı başka hasta varmı öğrenin iyice araştırın sonucu sorun vs.:)
Teşekkürler herşey gönlünüzce olsun
Benimde goz altlarim mor genetik oldugu icin gecmez uzum cekirdegi yagi kullanıyorum oyle fazls bisey olmuyo ama en azindan nemlendiriyo fazlaca. Ben spora gittigim zaman cok fazla su iciyodum ve farkettimki biraz olsun rengi aciliyo sende eger cok faxla su icersen biraz iyi hissedebilirsin kendini .brnde sinir oluyorum bi gun kapativi durmiyim hastamisin diyolar hadta falsn degilim sorma iste gormuyomusun yani inadina yapar gbi soruyo baxi drngesiz insanlar. Birde kapatici kullanms derim cunku ben uzun yillar kullandim ama simfi benim icin onemli gunlerde kullanıyorum cunku belli bir zamandan sonra asiri kuruluk yapiyo goz altlari yani benim ole oldubenim çocukluğumdan beri gözaltlarım çok koyu kahverengisenağlamaBenim gibi olan arkadaşlar neler yaptınız gözaltlarınızdaki bu koyulukları hafifletmek için???tamamen geçsin diye bir ümidim kalmadı artık.Sadece biraz hafiflesin istiyorum.En azından kapatıcıyla kapanacak duruma gelsin((Çok kötü durumdayımsenağlamaKapatıcı bile işe yaramıyor şu anda.Benim gibi bu dertten muzdarip olupta olumlu sonuç alan arkadaşlar bana bilgi verirseniz beni çok sevindirmiş olursunuza.s.
Genetikse eger hicbirsey ise yaramıyor kiSanırım kimse bir şey önermiyor.Kaç yaşına geldim hâlâ kurtulamadım morluklardan...
Evet genetiiiikGenetikse eger hicbirsey ise yaramıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?