Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosver Ben tanidikca yalnizlasmak istiyorumMerhaba kızlar. Genel anlamda gerçek hayatta yalnızım. Yalnizligim işten sonraki hayatımda görüşeceğim dertlesecegim hiç arkadaşım yok. evliyim 1 çocuğum var. iş ev işinden geri kalan zamanda sanal alemde vakit geçiriyorum. lütfen bu konuda yardıma ihtiyacım var çok bunaliyorum
haklısın güvenmek ayrı boyut. bu şekildede olmak pek normal değil bilmiyorum.Bosver Ben tanidikca yalnizlasmak istiyorum
Herkesle konusurum ederim ama kimseye guvenmem bunu iyi ogrettiler
Nerde oturuyosunuz istanbuldaMerhaba kızlar. Genel anlamda gerçek hayatta yalnızım. Yalnizligim işten sonraki hayatımda görüşeceğim dertlesecegim hiç arkadaşım yok. evliyim 1 çocuğum var. iş ev işinden geri kalan zamanda sanal alemde vakit geçiriyorum. lütfen bu konuda yardıma ihtiyacım var çok bunaliyorum
İstanbulda olsaydınız bizim burada komşuluk çok vardı :) Şaka bir yana eminim sizde çok iyi birisisiniz ve yalnız kaldınız Komşular edinmeye çalışın benceist degilim artık kocaelideyim.
yeni taşındım bu eve. hiç kimse görmedim pek hoşgeldin diyen bile yok. aslında büyük bir site. nasil yapsam diye düşünüyorum..İstanbulda olsaydınız bizim burada komşuluk çok vardı :) Şaka bir yana eminim sizde çok iyi birisisiniz ve yalnız kaldınız Komşular edinmeye çalışın bence
Ne güzel yeni taşınmışsınız arkadaşlık kurarsınız, yolda gördükçe falan yeni taşındım bende merhaba falan diye muhabbet açın beklerim sizi oturmaya falan diyerekyeni taşındım bu eve. hiç kimse görmedim pek hoşgeldin diyen bile yok. aslında büyük bir site. nasil yapsam diye düşünüyorum..
yarın hava güzel olursa çocuğu oynatırken gördüklerime bunu uygulayayım. ay bir de tuhaf ınsanlar denk gelir diye de korkmuyor degilimNe güzel yeni taşınmışsınız arkadaşlık kurarsınız, yolda gördükçe falan yeni taşındım bende merhaba falan diye muhabbet açın beklerim sizi oturmaya falan diyerek
Tuhaf olursa sizde selam vermezsiniz bir daha görmemezlikten gelirsiniz yani sonuçta Allahın selamı inşallah bende arkadaş bulurum benimde arkadaşım yokyarın hava güzel olursa çocuğu oynatırken gördüklerime bunu uygulayayım. ay bir de tuhaf ınsanlar denk gelir diye de korkmuyor degilim
siz nerde oturuyorsunuz. ıns en kısa sürede bulursun cnm. mesela şu an yalnızım çocuğu uyuttum kafa dağıtmak isterdimTuhaf olursa sizde selam vermezsiniz bir daha görmemezlikten gelirsiniz yani sonuçta Allahın selamı inşallah bende arkadaş bulurum benimde arkadaşım yok
Yok ya bosver. O islere hic girme. Genelde yeni tasinana komsular birsey yapip getirir. Simdi sizin yapip goturmeniz sacma olur. Bu kadinlara da fazla hevesli gorunmemek lazim.bir şey yapıp apartmana ikram mi etsem acaba kendim diyetteyim gerçi
Benimde arkadaşım yok siz nerde oturuyosunuz, bende aynı telefon elimdeyimBende seninle aynı durumdayım fakat ben çalışmıyorum ve çocuğum yok konuştuğum arkadaşlarımda üniden ve İstanbul’da eşimde ilgisiz apartmanda desen kendi gruplarını kurmuşlar aralarına kimseyi almıyorlar Ablam yakın ama sürekli gidip gelemiyorum ona çünkü zamanında çok gittim o bana gelmedi desem yeridir. Telefon elimde otururum öyle
haklisinYok ya bosver. O islere hic girme. Genelde yeni tasinana komsular birsey yapip getirir. Simdi sizin yapip goturmeniz sacma olur. Bu kadinlara da fazla hevesli gorunmemek lazim.
Ben Bursa da otuyorum sizBenimde arkadaşım yok siz nerde oturuyosunuz, bende aynı telefon elimdeyim
İstanbulBen Bursa da otuyorum siz
Neden dert ariyorsunki bence zaten yeteri kadar zaman gecirecegin mesguliyetin varMerhaba kızlar. Genel anlamda gerçek hayatta yalnızım. Yalnizligim işten sonraki hayatımda görüşeceğim dertlesecegim hiç arkadaşım yok. evliyim 1 çocuğum var. iş ev işinden geri kalan zamanda sanal alemde vakit geçiriyorum. lütfen bu konuda yardıma ihtiyacım var çok bunaliyorum