- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 575
- 178
- 36
maw, ne kadar güzelmiiiişşGolden Rose'un ışıltılı mavi ojesini çok seviyorum
Eki Görüntüle 1281281
Çoğu kadın gibi Flormar'ın kırmızı ojesi de vazgeçilmezlerimden
Eki Görüntüle 1281282
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maw, ne kadar güzelmiiiişşGolden Rose'un ışıltılı mavi ojesini çok seviyorum
Eki Görüntüle 1281281
Çoğu kadın gibi Flormar'ın kırmızı ojesi de vazgeçilmezlerimden
Eki Görüntüle 1281282
canım çok hoş.olmuş bende denedim ama hiç güzel olmadı renkler dağıldıdaha yeni oje sürüyordum kiiii merak ettim acaba kk üyelerinin en sewdiği favori oje renkleri neler:)
benim favori rengim kırmızı ve siyah ya sizinki ?
Eki Görüntüle 1254323 bu da benim sanat eserim
çok teşekkür ederim canımm su üstünde şekli iyi wermek gerek we sudan parmağını çıkarırken oynatmadan çıkarıcaksın cnmcanım çok hoş.olmuş bende denedim ama hiç güzel olmadı renkler dağıldı
daha yeni oje sürüyordum kiiii merak ettim acaba kk üyelerinin en sewdiği favori oje renkleri neler:)
benim favori rengim kırmızı ve siyah ya sizinki ?
Eki Görüntüle 1254323 bu da benim sanat eserim
cnmmmmm çokk teşekkür ederimmm o senin güzel bakışınnnEllerinin güzelliği ve tırnaklarının biçiminin de maaşallahı varmış...
benimde bordom yeni bitti flormarınkini kullanıyorum sen hangisini tercih ediosunKesinlikle bordo benim rengim. Başka renk oje hiç kullanmıyorum diyebilirim.
aynenn benimkide 426Pastel 39 ve 119, bir de flormar 426. genelde kullandıklarım bunlar.
çok güzel olmuş cnm ne işle meşgulsun merak ettm :)
Öğretmenim canım:)çok güzel olmuş cnm ne işle meşgulsun merak ettm :)
benim favori rengim buz beyazı harika dururMükemmel görünüyor öncelikle bunu söyleyeyim :)
Favori rengim kırmızı.Yeşil ve moru da çok seviyorum ama.