• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genelde Kullandığınız Favori OJE Renginiz ?(fotograflı)

Konu sahibi arkadaşım hangi marka ojelerle yaptın? Ben yaptığımda tırnağa yapışacağı yerde dağılıyor çok çirkin oluyor. Sizinki muhteşem olmuş.

Konu sahibi arkadaşım hangi marka ojelerle yaptın? Ben yaptığımda tırnağa yapışacağı yerde dağılıyor çok çirkin oluyor. Sizinki muhteşem olmuş.
öncelikle teşekkürler cnm :) flormar ve golden rose bi sürü renk olunca zaten normaldede o markaları alırım hep

erkek arkadaşım ojelerimden hoşlanmadığını söylediğinden beri şeffaf , ten rengi
eskiden kırmızı,bordo,lacivert... hepsini seviyorum aslında oje koleksiyonum var :KK48:

aaa neden hoşlanmıyoo tawiz werme cnm bence ojene nie karışıyo

ben sormuştum bir kere oje sürdüğümde ojelerim nasıl dedim o da ben ojeden hiç hoşlanmam sen seviyorsun diye bir şey demiyorum dedi o günden beri bende uzaklaştım ojeden :KK51:

ben sormuştum bir kere oje sürdüğümde ojelerim nasıl dedim o da ben ojeden hiç hoşlanmam sen seviyorsun diye bir şey demiyorum dedi o günden beri bende uzaklaştım ojeden :KK51:
hmm anladım cnm off sinir bi durum ama insan etkilenir yani ama sür arada sen içinde kalmasın

Back