- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Sagol canimçok saol tatlım mutlaka sende öylesindir:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimçok saol tatlım mutlaka sende öylesindir:)
hahaha çok iyiydi bu öylemi diyo aynen cnm siyah candır :)siyah :)
minik kızım "pis pis yıka" dediğinden zor oluyor ama yine arada sürüyorum :)
cnm yüklemeden önce fotoyu paint de aç yeniden boyutlandır var üst solda bi yerde ona tıkla piksel butonunu tıkla pikseli küçült yükle aynı sorun bendede oluyor bu şekil hallediyorumYaa yukleyemiyorum boyut yükselmiş
Telefondan giriyorumcnm yüklemeden önce fotoyu paint de aç yeniden boyutlandır var üst solda bi yerde ona tıkla piksel butonunu tıkla pikseli küçült yükle aynı sorun bendede oluyor bu şekil hallediyorum
hmm anladım cnm o zaman bi girdiğinde aklına gelirse yüklersinTelefondan giriyorum
öncelikle teşekkürler cnm :) flormar ve golden rose bi sürü renk olunca zaten normaldede o markaları alırım hepKonu sahibi arkadaşım hangi marka ojelerle yaptın? Ben yaptığımda tırnağa yapışacağı yerde dağılıyor çok çirkin oluyor. Sizinki muhteşem olmuş.
ay ben bordoyu unutmuşum çok yakışır ellere bordo:)Kışın; kırmızı,bordo,nude krem rengi,mat siyah,french.
Yazın; Pembe,nude krem rengi,french,mat yavruağzı
Kışın en vazgeçilmez oje rengi bencedee ^^ay ben bordoyu unutmuşum çok yakışır ellere bordo:)
çok doğru seçimlerKışın; kırmızı,bordo,nude krem rengi,mat siyah,french.
Yazın; Pembe,nude krem rengi,french,mat yavruağzı
aaa neden hoşlanmıyoo tawiz werme cnm bence ojene nie karışıyoerkek arkadaşım ojelerimden hoşlanmadığını söylediğinden beri şeffaf , ten rengi
eskiden kırmızı,bordo,lacivert... hepsini seviyorum aslında oje koleksiyonum var
aaa neden hoşlanmıyoo tawiz werme cnm bence ojene nie karışıyo
hmm anladım cnm off sinir bi durum ama insan etkilenir yani ama sür arada sen içinde kalmasınben sormuştum bir kere oje sürdüğümde ojelerim nasıl dedim o da ben ojeden hiç hoşlanmam sen seviyorsun diye bir şey demiyorum dedi o günden beri bende uzaklaştım ojeden
yok içimde kalmıyor o olmadığı zaman sürüyorumhmm anladım cnm off sinir bi durum ama insan etkilenir yani ama sür arada sen içinde kalmasın
enn güzeli cnm :)yok içimde kalmıyor o olmadığı zaman sürüyorum