Merhaba arkadaşlar lütfen beni yargılamadan bi dinleyin. Öncelikle kendimi tanıtayım 23 yaşında yüksek lisans öğrencisi bir kızım. Istanbulda okudum ve büyük bir şirkette pazarlama Stajyeri olarak staja başlamıştım (ilk stajım değil) korono öncesinde. Neyse orada staj sürecimin ilk gününde itiraberen şirketin genel müdürü bana karşı her zaman nazik oldu şöyle anlatıyım mesela kapıdan mı geçicez o öndeyse hemen bana kapı açıyor ve geçme mi bekliyor. Sonra hep beni süzerken görüyorum. Saçma sapan konular la ilgili bana soru soruyo. Ve bizim ofisin bir bölümü cam teras a yakın. Hep terasta sigara içerken manzaraya arkasını dönüp bizim odanın içine bakarken görüyorum onu. Ve bunu ben tek iken daha çok yapıyo. Sonra içerisinin boş olduğunu gördüğü bir gün yanıma geldi ve müdürümü sordu odada olmadığını zaten biliyordu içeri baktığını görmüştüm ama çaktırmadım yok dediğimde arkada boş sandalyeye oturdu ve telefonuyla oynamaya başladı. Anlam verememiştim o gün odası hemen iki oda yandaydı. Sonra mesela asansördeysek o öndeyse benim inmemi bekliyor ben inmeden inmiyor. En son bir dosya uzatmıştım ona bir kaç dosya imzalaması gerekiyor Du ve Yanımızda en az 20 çalışan vardı 3 kez elimi tuttu. Ilk dokunduğunda direk gözlerime baktığını hissettim ne yapacağımı bilemedim. Açıkçası yakışıklı diyemem karizmatik bir adam ve sorun Yaşı. 41 yaşında bir adam bekar, kumral. Onu çok beğeniyorum. Şimdi diceksiniz para için dimi asla öyle değil çünkü ailemin durumu çok iyi. Ondan isteyeceğim hiç bişi yok sadece bana karşı o kadar kibarki. Herkesin ondan çekinmesi ve onun yanında ben çok rahat olabilmem hoşuma gidiyor çünkü asla bana yüksek sesle bile konuşumuyor. Sürekli benimle ilgili sorular soruyo. Beni görünce yanıma gelmeye çalışıyor. Toplantı odasında bi kez resmen o kadar müdürün yanında eliyle yüzünü kapattı ve gözünü kırpmadann uzun uzun yüzüme baktı. Ben utandım kafamı eğdim güldü. Şuan 6 aydır koronadan dolayı görmüyorum. Onu bir daha görücekmiyim bilmiyorum. Sadece şunu merak ediyorum sizce benden gencim diye ilgilendi mi yoksa bana karşı bir duygusu olmuş mudur. Şöyle bi durumda var bu şirkette tek stajyer ben değilim en az 20 tane var ve hiç birine karşı böyle davranmıyor görüyorum. Uzun oldu özür dilerim sizce beni unutmuş mudur önem vermiş midir bana. Son bi şey daha en son çalıştığım hafta onun odasına bişi götürüyordum ve odada başka bir müdür vardı o adam bana çok labali davrandı ve ben hemen ordan çıktım. Sonra 3 gün boyunca benim yüzüme bakmadı hatta bi kez göz göze geldik resmen gözlerinde öfke vardı beni kıskandığını hissettim sizce sevmeyen biri kıskanabilir mi