Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de geçen facbookta bir fotoğraf gördüm Kedinin ön ayakları yatağa bağlanmış kadının yüzü kediye dönük ve ön kısmı açık Başka bir fotoğraf ise bir kadın kedi gibi giyinmiş önunde süt var ve kalçasını dışarı çıkartarak eğilmiş açıkçası ben böyle fotoğraflara da karşıyım
Ben de geçen facbookta bir fotoğraf gördüm Kedinin ön ayakları yatağa bağlanmış kadının yüzü kediye dönük ve ön kısmı açık Başka bir fotoğraf ise bir kadın kedi gibi giyinmiş önunde süt var ve kalçasını dışarı çıkartarak eğilmiş açıkçası ben böyle fotoğraflara da karşıyım
evet hakikaten, kediler cinsel bakış doğuyor sonra, yine okullu kız kıyafetleri var fantazi amaçlı satılan, sonra okullu kızlara neden sulanıyorlar yaygarası kopuyor, sen onları böyle pazarlarken kınamıyorsun ama... amaaaan çok detayı konular bunlar.. akıl duruyo bir süre sonra
Allah binbir türlü belasını versin bu yaratığın adi
ama önce kanunlar cezanı vermeli ki böyle sapıklar elini kolunu sallayarak aramızda dolaşamasın bu ülkede adalet sistemi düzelmediği sürece böyle cinsi sapıkları daha çok görüp duyarız maalesef.
Ne iğrenç insanlar var ya basıl bi miğde insan olamaz buna insan denmez pislik ya böyleleri yasamasın bence seriat böylelerine uygulanmalı ibreti alem için idam etcen böylesini