Gene bir arkadas mevzusu(iftira)

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.418
13.759
Daha önceki konularımdan biliyorsunuz şafi mezhebi yoğunluklu küçük bir şehirde köpeğimle yaşıyorum. Bu durumdan kaynaklı çok dikkat çekiyorum. Tabi dikkat çekince nefes alsın yeter tipi insanlardan sürekli eklemeler istekler vs.. neyse tabi tanimadiklarimi onaylamiyorum. Arada ısrarla rahatsız edenler çıkıyor engelliyorum muhattap olmuyorum kimseyle.
Geçen günlerde biri arkadaşıma mesaj atmış benimle konuşmak istiyormuş diyeceği varmış,bende benimle konuşmak istiyorsa sana neden yazıyor dedim. "x girip çıktığı evlere dikkat etsin kamera var" demiş. Arkadaşımda buna inanıp bana soruyor. Senin girip ciktigin erkek evleri var mı oldu mu burada diyor yok diyorum emin misin diyor. (Sadece bir tane ortak erkek arkadaşımız var,onun evine de ara sıra genellikle de grupça gidiyoruz.) Bir de gidip bunu yazan adama x'le konuştum yok öyle bir şey diyor yazmış. Adam da neden yalan söylüyor falan demiş. Neyse adamın zaten ne olduğu belli diyeceğim bir şey yok. Ben arkadaşıma kızdım adama sanane sana ne oluyor diyememis mi. Biri benim arkadaşım hakkında böyle dese sanane ya da banane derdim engellerdim. Bir de kız beni sorguluyor. Ortak erkek arkadaşımızla arana mesafe koy bence dedi hayır onunla ne alakası var dedim. Bozuldu sanki o erkek arkadaşımı ona tercih etmişim gibi algıladı. O günden beri de soğuk yapıyor. Neymiş adam beni iyi niyetle uyarıyormus. Ya arkadaşlar gerçekten öyle bir şey olsa bile kime ne yani benim hayatım. Tanimadiklarimi kabul etmiyorum mesajlara da cevap vermiyorum adam da muhtemelen bana ulaşamayınca arkadaşıma yazmıs. Yani bana ulasamazsa arkadaşıma yürüyecek. Senaryo belli. Hala bana adam iyi niyetle uyardı falan diyor. Burada soğuk yapması gereken ben değil miyim ?

.

bende benimle konuşmak istiyorsa sana neden yazıyor dedim. "x girip çıktığı evlere dikkat etsin kamera var" demiş.
Yani soygun mu yapiyorsunuz ?
Ne oluyor kamera olunca.Yasini basini almis,ozgur iradesi olan bir kadinin gidip geldigi yere kim karisir..Ne demek istiyor ? Acikca soylesin..Cesareti var mi ?

Sacma sapan isler..
Arkadasin da ayni olcude sacma..

Yani soygun mu yapiyorsunuz ?
Ne oluyor kamera olunca.Yasini basini almis,ozgur iradesi olan bir kadinin gidip geldigi yere kim karisir..Ne demek istiyor ? Acikca soylesin..Cesareti var mi ?

Sacma sapan isler..
Arkadasin da ayni olcude sacma..
İşte muhtemelen o konuyu cinselliğe çekmeye çalıştı. İşte önüne gelenle yatıp kalkıyor gibisinden olta attı.
Bende aynısını düşündüm. Arkadaşıma diyorum ki zaten bana ulaşabilecek olsa sana yazmazdı cevap verme Bunu düşünemiyor.

Adam bana da ekmek çıkar mı diye bakmış ama çıkmamış. O kişiyle de arkadaşlığınızı gözden geçirmenize fayda var

Aynen soğuk yapman gerekir. Arkadaşının da niyeti iyi değil gibi. Senin olmadığın yerde seni koruyacak biri değil sanki. Ben olsam ona da güvenmezdim artık.

Kaç yaşındasınız ki siz? Yetişkinseniz kime ne. Bir de nasıl bir yer burası herkes birbirini gözlüyor. Ben de küçük bir yerde yaşıyorum ama kimsenin girdiği çıktığı yeri bilmem. Arkadaşınız da arkadaşınız değil belli ki, yoksa ağzının payını verir konuyu size taşımazdı.

Bence siz bunu söyleyen arkadaşınızla araya mesafe koyun. Böyle iftiralara, yalanlara devam ederlerse konuyu yargıya taşıyacağınızı, sizin haysiyetinizle ilgili konuşmaya hakları olmadığını hadlerini bilmeleri gerektiğini belirtin. Kaldı ki böyle bir şey olmayabilir bile! Belki de kız ortak arkadaşınızdan sizi kıskanmıştır kendi aklınca böyle bir saçmalık yapıyordur.

Senin yasadıgın yerden daha kücük olduğuna emin oldugum bir yerde yasadım gecmiste. Yerli halka göre dikkat ceken yapıda giyim tarzım vs de vardı. Hiiic böyle sacma sapan insanlarla/durumlarla karsılasmadım. Süreeeeekli böyle durumlar seni buluyorsa hareketlerinde sıkıntı vardır muhtemelen. Hani 1 degil, 2 degil. Kısa elbisemle yürüyüp giderken esnaf/yerli halk hocam biseye ihtiyacınız olursa söyleyin diyorken nasıl seni bu derece taciz edebiliyorlar? Köpekle alakası nedir?

Belli ki biliyor biseyler olabilir de istediğin kişiyle görüşebilirsin kimseyi ilgilendirmez.. bana da ekmek çıkar mı diye yem atmış ortaya .. küçük bir yerde yaşıyorsan en yakınına dahi özelini anlatma.. küçük yerin eksileri daha dikkatli ol . Bu kişilerden de.elinden geldiğince uzak ol derim

Siz soğuk yapmayınca o görevi teslim almış.
Sakin bir daha bana akıl verme de geç.
Soğuk yapma. Hiç umursama

Ah bir bilsem nereden bulupta ekliyorlar. Biri ekleyince arkadaşlarına da söylüyor muhtemelen sende ekle diye. Kime düşerse mantığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…