Gene bir arkadas mevzusu(iftira)

Mezheple adamların eklemesini anlayamadım. Hoşlarına gitmişsiniz ki ekliyorlar. Size davet atan herkes sizi tehdit ediyor sandım ama normal bir şekilde davet gönderiyorlar sanırım.

Arkadaşım böyle bir şey yapsa terslerdim. Bir daha yapmaması için uyarırdım. Eğer arkadaşımsa tek bir hatasında silmem.

Ah bir bilsem nereden bulupta ekliyorlar. Biri ekleyince arkadaşlarına da söylüyor muhtemelen sende ekle diye. Kime düşerse mantığı.
Öğretmen misiniz? Ben bir müddet sınıra yakın çok küçük bir yerde çalıştım, o yüzden biraz anlayabiliyorum. Marketçisinden kasabına, polisinden, doktoruna, okuldaki çocuklardan yan evdeki komşuya kadar herkes ekliyordu. Listenizdeki birilerinden görüp ekleyebiliyorlar. Ayrıca ben oralı bir kızla arkadaş olmuştum, onun erkek arkadaşları dahi sorup durmuşlar kıza. Kız da ilginç geliyorsunuz dışarıdan geldiğiniz için, bir de çok rahat gözüyle bakıyorlar vs demişti. Tabi ki hepsi öyle değiller. 1-2 sene sonra alışırlar. Ama benim o dönem çalıştığım yer cidden küçük, değişime kapalı bir yerdi. Eminim şu an daha farklıdır, lakin biz o zaman sokakta yürüyen kadın bile görmüyorduk. Hatta düz bir sokak vardı (market vs o cadde üzerindeydi) havalar ısınınca adamlar kaldırımda iskemlelerinde oturur gelene geçene bakarlardı :KK70: bir müddet sonra onlara da tanıdık geliyorsunuz, artık ilgilenmiyorlar.

İşte muhtemelen o konuyu cinselliğe çekmeye çalıştı. İşte önüne gelenle yatıp kalkıyor gibisinden olta attı.
Bende aynısını düşündüm. Arkadaşıma diyorum ki zaten bana ulaşabilecek olsa sana yazmazdı cevap verme Bunu düşünemiyor.
Arkadaşın düşünüyor ama şöyle bir şey var adamın ona yazması hoşuna gidiyor belkide adamdan hoşlandı, belki yazarsa benim düşündüğü kız gibi değilim belki benimle olabilir diye düşünüyor arkadasınız saf değil sinsinin önde gideni hatta bayrak tutanı

Yahu kamera olsun olmasın kime ne? Siz ahlaksızlık mı yapıyorsunuz da kameralardan korkacaksınız, ayrıca kimin evine gireceğinize kendiniz karar verirsiniz.
Ben olsam o adamın karşısına çıkar hesap sorardım. ''Başkasıyla haber gönderme gel suratıma konuş, insan yemiyorum. '' diye. Hem arkadaşınızın hem de o adamın niyeti hiç güzel gelmedi bana.

X