gene annem...

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
844
60
323
annemle ilgili sorunumu daha önce anlatmıştım benim düğün zamanımda yaşananları...gel gelelim şimdi konum farklı kardeşim...

liseyi geçen yıl bitirdi üniversiteye başlamadan önce yurtdışına dil eğitimine gitti.orda bir kızla tanıştı ve kardeşim geldikten 2 ay sonra kızda buraya geldi ve nikah yapmak istediler kızın aileside onay verince nikah oldu.ama kardeşim üniversite okuyor şuan ve ailemle yaşıyorlar.kız melek gibi birisi gelir gelmez müslüman olmak istedi ve oldu arkasından dini nikahları yapıldı yazada düğünleri olacak...

babam bulundgmz şehre yarım saat uzaklıktaki bi şehirde çalışıyor(kardeşimde orda üni okuyor beraber gidip geliyorlar)babam sabah 5 te gidiyor akşam 7de evde oluyor. bazen işten geliyor komşularla bahçede oturuyor veya annesine gidiyor(biz konuşmuyoruz) bunlar annem için sorun babama güvenmyor ve aldatıyor diye hergün kavga çıkarıyor...

az önce kardeşim beni aradı ve eşinin bulaşık yıkadıgını ama annemin kızı azarlayak bulaşığı yıkatmadıgını söyledi ve tartışmışlar annem kardeşime hakaret etmiş ve kardeşim ya intihar ederim ya çeker giderim demiş annem ise; eğer yurtdışına gidersen evlatlıktan red edermiş demiş...

ben başka bi şehre gelin gittim ama eşimin görev icabı kendi memleketimde yaşıyoruz annem eşime;nereye tain istersenz aynı binadan ev alacm diyor eşim artık bunaldı ve birşey dememk için sabrediyor.

uzun oldu ama kısaca derdimi analtmak istedim size ben şimdi annemin bir psikolog desteği almasını istiyorum ve bunu babam ve kardeşimle konuştm haklısın diyorlar ama bunu annemme nasıl söyleyecz biz bunu desek suçlu oluruz napayım ben :2:

sakınn annenizle aynı yerde oturmayın arkadaşım

huzurunuz için ne kadar uzak olsanız o kadar iyi

psikolağa da gitmez bence

sakınn annenizle aynı yerde oturmayın arkadaşım

huzurunuz için ne kadar uzak olsanız o kadar iyi

psikolağa da gitmez bence

eşimin işi şuan burda aramızda 15 dklık yol var ama kardeşim beraber oturuyor mecbur okul bitene kadar

gitmez biliyoruz az önce arada anne sen iyi deilsin dedim diye bana bağırdı çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…