- 15 Ağustos 2010
- 97
- 26
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #1.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kaçar kızlar hemşireniz pompikli günler diler ❤
Benim bugun hıc keyfim yok annacım habıre uyudum uyandım, kahve sigara.Hatunlar neredesiniz ayol bu ne sessizlik?
Hayırdır kuzum bir şey olmadı ya insallah?Benim bugun hıc keyfim yok annacım habıre uyudum uyandım, kahve sigara.
Yeni ciktım yataktan.
Yok annacım galiba sıkıldım.. Sureklı uyumakta insanı sinirli yapıyor bence. Bana hıc ıyı gelmedi.Hayırdır kuzum bir şey olmadı ya insallah?
Kitap okudum canım, kelimelik diye bir oyun indirdim onu oynuyorum bazen, bi de harika bir psikiyatrın birkaç yıl önceki programını buldum ilişkilerle ilgili onu izliyorum.Yok annacım galiba sıkıldım.. Sureklı uyumakta insanı sinirli yapıyor bence. Bana hıc ıyı gelmedi.
Sen nasilsin neler yaptın
Ye ıc yat, kafada kur kendını dinle.Kitap okudum canım, kelimelik diye bir oyun indirdim onu oynuyorum bazen, bi de harika bir psikiyatrın birkaç yıl önceki programını buldum ilişkilerle ilgili onu izliyorum.
Ama genel olarak ye iç yat modundayız hepimiz galiba :/
Tamam bebegım simdi eğlence, kafa dagitma mood onYe ıc yat, kafada kur kendını dinle.
Psikolojisi saglam insan var mı acaba su sıralar.
Bende okuduğum kitabın filmini izledim gecen gun sabırsızlık yapıp, sonunda noldguunu ogrendım. Kitabı da bıraktım.
Of.
Hadi bakalımTamam bebegım simdi eğlence, kafa dagitma mood on
Kitap okudum canım, kelimelik diye bir oyun indirdim onu oynuyorum bazen, bi de harika bir psikiyatrın birkaç yıl önceki programını buldum ilişkilerle ilgili onu izliyorum.
Ama genel olarak ye iç yat modundayız hepimiz galiba :/
Mehmet Zihni SungurHangi psikiyatr acaba merak ettim
Birazdan benim falimi yorumlarken keyfin yerine gelir benceHadi bakalım
Yap kahvenı gelBirazdan benim falimi yorumlarken keyfin yerine gelir bence
Kız diğer hatunlar nerede yav
Yok annacım galiba sıkıldım.. Sureklı uyumakta insanı sinirli yapıyor bence. Bana hıc ıyı gelmedi.
Sen nasilsin neler yaptın
Bugun cok uyudum cok sigara ıcemedımCok sigara ictigin icin kizma banaa
Bugun cok uyudum cok sigara ıcemedım
Niye uzgunum onu bilmiyorum ama mutsuz ve uzgunum, cok uyumaktan olabılırBende sigara ictigin icin uzgunsun sandiydim. Uyuyup sigara icemedigin icin mi uzgunsun uyuman daha iyi olmus bence
Ben de çok uyudugumda kafam ağrıyor, bütün gün malak gibi oluyorum -ak ekini atabiliriz de sondakiNiye uzgunum onu bilmiyorum ama mutsuz ve uzgunum, cok uyumaktan olabılır
Hahahahahahahaha sonra sabaha kadar dolan dur ama ya.Ben de çok uyudugumda kafam ağrıyor, bütün gün malak gibi oluyorum -ak ekini atabiliriz de sondaki