- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #1.521
Diline nolduKız ben hastaydım bayağı biliyosundur herhalde dilimde kötüydü yeni iyileşti dikkat ediyorum o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diline nolduKız ben hastaydım bayağı biliyosundur herhalde dilimde kötüydü yeni iyileşti dikkat ediyorum o yüzden
Dillemeye ara ver o zaman beybiKız ben hastaydım bayağı biliyosundur herhalde dilimde kötüydü yeni iyileşti dikkat ediyorum o yüzden
Kız sen de mi bilmiyon benim hastalık mevzusunuDiline noldu
Kız bak googledan engine deEngin öztürk bilmem de onur tuna tam sekerpare offf
Bilmiyom kız ciddi biseymiKız sen de mi bilmiyon benim hastalık mevzusunu
12 tane doktor gördü kız. Bildiri falan yayınlamayı düşünen oldu. Yapilmadik test kalmadı. Neyseki şimdi iyileşmek uzereyim.Bilmiyom kız ciddi biseymi
Baktım begenmedim bana sert bakışlı erkek lazim vuracak kırbacı vuracak kırbacıKız bak googledan engine de
Naptin 20lige korkutma bizi12 tane doktor gördü kız. Bildiri falan yayınlamayı düşünen oldu. Yapilmadik test kalmadı. Neyseki şimdi iyileşmek uzereyim.
Kız o zaman sen 20liğe ne yaptığımı da bilmiyorsun ndnnd
Kız evsiz kaldı çocuk benim yuzumden sokakta kaldiiiNaptin 20lige korkutma bizi
Geçmiş olsun yavru ❤❤ naaptiiin12 tane doktor gördü kız. Bildiri falan yayınlamayı düşünen oldu. Yapilmadik test kalmadı. Neyseki şimdi iyileşmek uzereyim.
Kız o zaman sen 20liğe ne yaptığımı da bilmiyorsun ndnnd
Yarın anlatiyım olur mu uykusu geldi beniimGeçmiş olsun yavru ❤❤ naaptiiin
NiyeküneKız evsiz kaldı çocuk benim yuzumden sokakta kaldiii
E hadi iyi geceler o zaman bol sekisli rüyalarYarın anlatiyım olur mu uykusu geldi beniim
Iyi geceler ruyanda ateşli adamlar görYarın anlatiyım olur mu uykusu geldi beniim
O dalları biriktir zamanı gelince sahibini bulur onlar lahskshsjAy erik dali dinliom bu saatte iyi mi kime girecekse bu saatte bu dallar artik
Ay o dallar nereye gireceğini bilsin de gerisi sorun degilO dalları biriktir zamanı gelince sahibini bulur onlar lahskshsj