- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #1.501
Harbi mi kızHahahahahahahaha ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harbi mi kızHahahahahahahaha ben
Hoff yiaa sansimiza tukurem20 sene önce evet ama şimdi bi s.kim anlamiyom
Bilmiyorum burda bıkere Bı kıza bakmıstım herseyı bılmısım gelip beni bulmus tu ama o cok mutsuzu o an mutlu olsun diye bakmıstım agsgsgsgsgsgsgsHarbi mi kız
Yav benimki aşağı köpeğe yemek vermeye gitti yarında evde ya rahat şuan kagsjshsO değil de balım sen bizi trolledin mi ya da elinde telefonla mi mac yapiyosun
cidden mi ahahhahhaBilmiyorum burda bıkere Bı kıza bakmıstım herseyı bılmısım gelip beni bulmus tu ama o cok mutsuzu o an mutlu olsun diye bakmıstım agsgsgsgsgsgsgs
Bıkereye mahsus bıseydı ajajajaja oyle demisticidden mi ahahhahha
Yarın kaybolma bi yere bakiiimBilmiyorum burda bıkere Bı kıza bakmıstım herseyı bılmısım gelip beni bulmus tu ama o cok mutsuzu o an mutlu olsun diye bakmıstım agsgsgsgsgsgsgs
Simdı ıc ayol sanki uykun var da kacıracak sjsjsjsjsjsYarın kaybolma bi yere bakiiim
Gidip enerji veren biseyler yiyimde yorulmayamAaah ahhh şu an tek ya da çift farketmez maç yapabilecek durumda olan herkese beline kuvvet diyorum ne kalem var ne topum gariban gariban koşturuyorum sahada
Finduk yeGidip enerji veren biseyler yiyimde yorulmayam
Dislerimi fırçaladım biraz önceSimdı ıc ayol sanki uykun var da kacıracak sjsjsjsjsjs
Benim annemde fal bakmıştı kalbi temizdir söyler tutar bi kere babamın arkadaşı gelmiş fal bak demiş adama boşanacağını öleceğini söylemiş adam boşanmış ve ölmüş ondan sonra anneme hekes fala gelmeye başlamış hahahahahaBıkereye mahsus bıseydı ajajajaja oyle demisti
Peki benim evde çuval çuval fındığı olan bir ordulu olmam gsjsgdksb ben kavrulmuş seviyorum ya onada kim yapacak şimdi jagsjsbFinduk ye
Gene fırçalarsın bisicik olmazDislerimi fırçaladım biraz önce
Bi de harbiden uykum var ndndn
Sence niyeNiye durduk yere, ansızın aklıma Onur Tuna ve Engin Öztürk geldi ki?
Kız ben hastaydım bayağı biliyosundur herhalde dilimde kötüydü yeni iyileşti dikkat ediyorum o yüzdenGene fırçalarsın bisicik olmaz