- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #1.581
Ay ben söyleyemem utanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bir soru, her gördüğünüzde vışş ne hatun nidalari eşliğinde sizi biseksüel olmaya davet eden bir ünlü hatun vaaaar mı?
Bize var dediiiiğleeee jdjsjjs
Evet lise sınavıda iptal edilecek diyorlar yani beklenen o bakalım ne yapacaklar ya ertelerler yada iptal ederlerÜni sınavı galiba?
Hıcbısey lıngencım ya.Bolca sigara içtim yemek yemedim şimdi de rom içmeye devam ediyorum dünkü yarim kalan şişeyi gömmeden yatmak içime sinmedi
Sen naptin bebeeem uyumak ve sigara içmek disinda... kimse yoktu bugün burda... ozledim valla sizi arada baktim kimseler yok
Beğendiğin, bakarken keeeğssske benim olsa dedigin hatun ünlü kişilik ismi alamAhahhahaaaaa sanirim okudum öyle bisey biraz önce
Ne öğrenmek istiyon açıkça sor annam
Içimdeki biseksüeli sen ortaya cikar
Uzun boylu, zayif sıfatların üzdüTv de gordugum uzun boylu ve zayif tum hatunlara viss diyorum galiba
Biseksuel olmaya itmiyor ama asbshghg
B.ktan bi gün daha bitiyor çok şükür
Napiyonuz libidolu hatunlar
Hangi bölümü istiyorsun kuzucumEvet lise sınavıda iptal edilecek diyorlar yani beklenen o bakalım ne yapacaklar ya ertelerler yada iptal ederler
Uzun boylu, zayif sıfatların üzdü
Ozellikle uzun bacaklilar. Normal hayatta gorunce de diyorum gerci iyykii irkik digilim
Paramedik ama çokta tutacağı yok gibi artık hangi bölüm olursa yoruldum mezuna kalmaktan ahahahhaHangi bölümü istiyorsun kuzucum
Burda utanmak yok cayır cayır yediğimiz m.klari anlatiyozAy ben söyleyemem utanirim
Ohhh afiyet olsun kuzum, yarın iş var mı?Hıcbısey lıngencım ya.
Uyudum sigara kahve, dus aldım yemek yedim sadece aksam yemegı gun boyu bende bisey yemedim. Dızı ızledım biraz.
Wp grupları okudum.
Simdı de aldım gene kahvemı buraya geldim.
Zamanın var kuzum bence güzelce hazırlanıp kazanırsın.Paramedik ama çokta tutacağı yok gibi artık hangi bölüm olursa yoruldum mezuna kalmaktan ahahahha
Offf yaramı destin bir zamanlar Charlize Theronu her gördüğümde olmayan şeylerim hareketlenip kalkiyorduBeğendiğin, bakarken keeeğssske benim olsa dedigin hatun ünlü kişilik ismi alam
Yok ya evdeyim bes gundurBurda utanmak yok cayır cayır yediğimiz m.klari anlatiyoz
Ohhh afiyet olsun kuzum, yarın iş var mı?
Umarım yoktur da keyfin yarim kalmaz...
Paramedik ama çokta tutacağı yok gibi artık hangi bölüm olursa yoruldum mezuna kalmaktan ahahahha
Natalie Dormer'a içim gidiyor, çok netOfff yaramı destin bir zamanlar Charlize Theronu her gördüğümde olmayan şeylerim hareketlenip kalkiyordu
Offf yaramı destin bir zamanlar Charlize Theronu her gördüğümde olmayan şeylerim hareketlenip kalkiyordu
Yani hep aynı konuları çalışmaktan artık çalışasım gelmiyor hevesim kalmadı netlerimide arttıramadım çünkü düzenli çalışamadım yapamadığım konulara bakmak istemiyorum artık bakalım yüklenicem bişeylere artık ne olursa ahahhaZamanın var kuzum bence güzelce hazırlanıp kazanırsın.
2 bölümümü de 3 ay kazanıp çalıştım ama hard core çalışmaydı sanırım