- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #1.461
Acile birleşik halde gelenler var sen ne diyorsun hagsjsbsAy korkarım kız ben içime kaçar tamamen diye. Genişim falan ama öyle bir sebepten acile gitmeye de utanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acile birleşik halde gelenler var sen ne diyorsun hagsjsbsAy korkarım kız ben içime kaçar tamamen diye. Genişim falan ama öyle bir sebepten acile gitmeye de utanirim
Özelden yazıyım sana en iyisiNe topu kiz anlat ne olduğunu soyleyeyim
Bende hepsi var sen sor ben söyleyeyim
Panik yok fantaziye devamke
Kadınlar içine koyuyor böyle iki tane top TjahsNe topu kiz anlat ne olduğunu soyleyeyim
Bende hepsi var sen sor ben söyleyeyim
Ben de biraz şom agizlilik da var. 20 kere kondom kullanmışımdır. Birkac ay önce ilk defa ya icimde kalirsa dikkat et dedim, 10 dk sonra olanlar oldu. Korkudan ölmüştümAcile birleşik halde gelenler var sen ne diyorsun hagsjsbs
Var tabi misal benAynen kullanan varmı
Kız niye kaçsın tampon içine kaçıyor mu bu da onun gibiAy korkarım kız ben içime kaçar tamamen diye. Genişim falan ama öyle bir sebepten acile gitmeye de utanirim
Ha şöyle ohhhhPanik yok fantaziye devamke
Yeliz bebek mi istiyorsunDedim ona ben ama ortada bilimsel bir gerçek var...şu yumurtam çatlasın söz özgürsün...
Gecenin köründe böyle gelende çok olurdu tabi küçüktüm o zaman gülerdim ama cidden utanç verici jagsjabsBen de biraz şom agizlilik da var. 20 kere kondom kullanmışımdır. Birkac ay önce ilk defa ya icimde kalirsa dikkat et dedim, 10 dk sonra olanlar oldu. Korkudan ölmüştüm
Yaz bebeeemÖzelden yazıyım sana en iyisi
Sondaj çalışması yaptı cesur erkekim ❤Gecenin köründe böyle gelende çok olurdu tabi küçüktüm o zaman gülerdim ama cidden utanç verici jagsjabs
Yaa nasıl iyimi bende istiyorumVar tabi misal ben
Kız niye kaçsın tampon içine kaçıyor mu bu da onun gibi
Ha şöyle ohhhh
El ile alınabilir aslında ya çokta korkmamak lazım nereye kadar gidebilirki hagskahwSondaj çalışması yaptı cesur erkekim ❤
Evet canım aynen... bi gelse çok mutlu olcazda .....Yeliz bebek mi istiyorsun
Hayırlısı olsun bebeğim bizde çalışmaya başlıcaz ❤❤Evet canım aynen... bi gelse çok mutlu olcazda .....
Senin boyke uc fantezilerden zevk alıp almamana bagli... hazirsan zevk alacağına inanıyorsan bambaşka bir dünya diyebilirim ama ne dünya amk...harikaaaYaa nasıl iyimi bende istiyorum
Rabbim gönlünce versinEvet canım aynen... bi gelse çok mutlu olcazda .....
Amin inşallah... var benim bi kuzum teyzesi ama kardeşi yok...çok istiyor oda...Hayırlısı olsun bebeğim bizde çalışmaya başlıcaz ❤❤
Amin cnm ..hepimizin inşallah..Rabbim gönlünce versin
Yaa inşallah olur ❤❤Amin inşallah... var benim bi kuzum teyzesi ama kardeşi yok...çok istiyor oda...