- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 37
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.341
AhshahsjajshajO terbiyeli forma sokulmuş hali jdjjdjdj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AhshahsjajshajO terbiyeli forma sokulmuş hali jdjjdjdj
Off bi ara sey vardi dimi, ara beni boya beni hahsiabsja
Ahsjahhaha anca bu kadar olgun cevap verilebilirdi, tebrikssssBir de ara beni öptüm seni seni, çok özledim deli gibi vardı, ah boya ora yaa, ne güzel şarkıydı
Şimdi broktan yeni tahmin gelecek, öğretmen değilsen emekli öğretmensin
Ben de kaçaklardanım o zamanÇok ciddili bir soru sormak istiyorum, kkya girişte KPSS ye hazırlanıyor olma ön şartı var di mi? Sanırım ben kaçak olarak sızmışım farkında olmadan
Çok ciddili bir soru sormak istiyorum, kkya girişte KPSS ye hazırlanıyor olma ön şartı var di mi? Sanırım ben kaçak olarak sızmışım farkında olmadan
Biri anlayacak diye ödüm kopuyor, sırf anlayanları kandırmak için test kitabı aldım kendimeO yüzden çaktırmadan çaktırmadan yorum yapıyorsun di miii
İsteyin yeter ben ifşa ederim kendimi ama tahminlere bir ara verin de M Meredith Grey şu özelde olanları anlattın mı brok kardeşe deÇözücez bu işi Annam
1000 parçalı puzzle gibi zor olacak dikkatimiz dağılacak ama halletces
Geldim askimsu neyi cozuyoruzHemsirecik gel kız çözücez bu işi neredesin
Hepsini değil.İsteyin yeter ben ifşa ederim kendimi ama tahminlere bir ara verin de M Meredith Grey şu özelde olanları anlattın mı brok kardeşe de
Çünkü onlar bendeydi hshshhHepsini değil.
Hele asıl haber niteliği taşıyanı değil....
Yaa diğerleri hikaye de dizinin finali çok helecanlıymış asılHepsini değil.
Hele asıl haber niteliği taşıyanı değil....
Geldim askimsu neyi cozuyoruz
O değil de bdvde bir konuda biri yaptığım kepek sorunuyla ilgili yoruma beğenmedim atmis.
Kepeklerimi mi beğenmedi yoksa kullandigim şampuanı mi acaba
Ay zor tuttum hayirdir gardaş diye mesaj atmamak için
Haber kaynağını vererek anlattı annacan duydum ki aramızda araştırmacının tillahı varmış, sen hemşireliği bırak bebiş, gazeteci olmalısınÇünkü onlar bendeydi hshshh
Kız bence erkek o çok az konuşuyor hshdhdhBanlancan kız o konudan Bendenkimseyebahsetmeyin bize neden hiçbir şeyden bahsetmiyor gizli kalmış sırları sjnjasjsb konumuz bu hurma hiç anlatmadı bı de