- 31 Ocak 2020
- 2.477
- 9.588
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.261
Ooo birilerinin banı açılmış Brokolis
Evveett anniskom noldu deri degistirmissin kız
Bende nickimi değistirsem iyi olacak shsjajaj sevgilim nickimi biliyor galiba ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo birilerinin banı açılmış Brokolis
Şımdı degisim zamanı didimEvveett anniskom noldu deri degistirmissin kız
Bende nickimi değistirsem iyi olacak shsjajaj sevgilim nickimi biliyor galiba ya
Şımdı degisim zamanı didim
Nasıl biliyo kız?
Bangirl nihayet aramıza dönmüş o arada ifşa da olmuş ohhh missss konu açacak olursan tontiş sevgilime olan sevgim, aşkıma olan aşkım, yerim onu ben gibi tercihlere çalış artıkBu nickim eski Twitter ismimdi
Bı kere laf arasında demiştim gulmuştuk
Arada buradan 1-2 konu atmıştım sukretmesi için bana sbshaah
Geçende konuşurken kkdaki konular diye bı kac örnek verdi korktum ya çoğu benim yorum yaptığım konuydu wbsjwbsjbsjqjsbq
Raad raad hurma anlatmak bana haram oldu
Sen niye banlandin yineBu nickim eski Twitter ismimdi
Geçende konuşurken kkdaki konular diye bı kac örnek verdi korktum ya çoğu benim yorum yaptığım konuydu wbsjwbsjbsjqjsbq
Sıkılma üstü bir yerlerdeyim brokcum, sıkılmaktan sıkılmak diye bir durum varmış, keşfimdirArsa sahibi naappiiyyoorrssuunnn Bendenkimseyebahsetmeyin
Anam sen nerelerdesin bakiyimmm
Bangirl nihayet aramıza dönmüş o arada ifşa da olmuş ohhh missss konu açacak olursan tontiş sevgilime olan sevgim, aşkıma olan aşkım, yerim onu ben gibi tercihlere çalış artık
E tamam tam da doğru tepkiler işte normal karşılasa sana kıyamazdım bebeyim yaaSürekli banliyolar beni ya suçum yok günahım yok
Zaten cocugum kkdaki konuları bı anlatıyor ahahahah sanki mars da yaşayan insanlar bulunmuş, öyle şaşırarak anlatiyor
Sen niye banlandin yine
Ahahaha ya neden neden diyesim geliyor ciddili şeyler yüzünden niye banlamıyoruz biz böyle saçma sapanPoff bı konuda kadın verdiğim cevabı alintilamis. önceki mesajlarda da 152627 kere anlatmışlar yanlış olduğunu anlamamış. Bende anlayacağını düşünmüyorum o yüzden geçiyorum bu kısmı diye bı şey yazdım o yüzden djnwnjnx
Sen niye banlandin yine
Oturuyom mutfakta napiyim siteye her girdiğimde acaba banlandimmi diye korka korka giriyorum canımın istediği gibi yorum yapamiyorum stresim içimde kalıyor linç damarım kabarıyorSen naabiyon
E tamam tam da doğru tepkiler işte normal karşılasa sana kıyamazdım bebeyim yaa
Oturuyom mutfakta napiyim siteye her girdiğimde acaba banlandimmi diye korka korka giriyorum canımın istediği gibi yorum yapamiyorum stresim içimde kalıyor linç damarım kabarıyor
Ben real hayatımda burayı hiç bilmiyormuş gibi yapıyorum. Öyle bir site mi var bilmiyordum tripleri falanBu nickim eski Twitter ismimdi
Ben real hayatımda burayı hiç bilmiyormuş gibi yapıyorum. Öyle bir site mi var bilmiyordum tripleri falan
Burası benim ütopyam
Pöf bulaşık makinesi doğru düzgün yıkamamış.
Birçok şeyi çıkardım insani boyutlarda doldurup tekrar yıkıyorum şu an