- 31 Ocak 2020
- 2.477
- 9.588
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.281
Sıkılma üstü bir yerlerdeyim brokcum, sıkılmaktan sıkılmak diye bir durum varmış, keşfimdir
Sıkıldıkça yemek yemek diye bir şey var
Sadece sıkılmayı tercih ederdim şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkılma üstü bir yerlerdeyim brokcum, sıkılmaktan sıkılmak diye bir durum varmış, keşfimdir
Bilmem kimi acabaKimi attın makineye itiraf et
çok takılmasını engelle bence, bizim gibi onun da kafası yanmasın biz yolu şaştık artık alıştık her türlü deliliğe de, o yanmasın yazıktırYa ama diğer bölümleri de keşfetmiş 20 yaşındaki kız konu açmış 2 aylık evliyim gebe kalamıyorum yumurtalarim gidiyo diye yazmış diyor
Erkeklerin bulunduğu bı işte çalışıyor. Bende buradaki erkekler garip zannediyordum diyor
O zaten standart donanım artık, belirtmeye gerek duymadım o yüzdenSıkıldıkça yemek yemek diye bir şey var
Sadece sıkılmayı tercih ederdim şu an
Burdanda ban yeriz bizOto şeye banliyolar ya
Bı dahakine konu sahibini ya da cevap vereceğim kişiyi buraya etiketleyip vericem sende öyle yap sjbwjbsjxb
çok takılmasını engelle bence, bizim gibi onun da kafası yanmasın biz yolu şaştık artık alıştık her türlü deliliğe de, o yanmasın yazıktır
Kim kimi nereye attı, noluyor, annayı bize geri ver, en azından sadece çapkındı, cana kastettiği olmadı hiçBilmem kimi acaba
Hayır konu açması bir şey değil de senin yorum yazman kötü olurdu bakNasıl engelliyim shsjakka yakında fake konu açan oğlanlar arasına katilmaz umarım
Yenir mi yenir kız.Burdanda ban yeriz biz
Nolmus kız yineYenir mi yenir kız.
Başka bir geyik topiginde olaylar olaylar
Buradan olmaz özelden yazamNolmus kız yine
Hayır konu açması bir şey değil de senin yorum yazman kötü olurdu bak
Ayy çok merak ettim yaz hadiBuradan olmaz özelden yazam
Bana da yaazzzBuradan olmaz özelden yazam
Sene yokWu huuuu, gıybet var yetişin a dostlaaaaaarrrr kaos mu, alırım 3-5 dal
Ya ben ne güzel Tanrılar Okulu isimli kitabimi okuyacaktım spiritüel spiritüelWu huuuu, gıybet var yetişin a dostlaaaaaarrrr kaos mu, alırım 3-5 dal
Ben kesin almam, hep kenardan kenardan sıçratmadan giderim sinsi bir itoş gibi değmez diyorum size değmezzzz, değeni bulsam anlatmaya çalışıp banı yiycem alnımın orta yerine belki de ilk banım erişteden gelir kimbilirAslında yazsa eğlenceli şeyler çıkabilir ama ben kesin ban alırım o konudan da
Ya anna sen bizi uyuz etmeye mi geldin şu kk dünyasına ha, sorarım sana. Bir akşam yeni gelinciklik sunumum var tutmayın dersin, bir akşam tam kaos anlatacakken kitabım var etmeyin dersin, der de dersinYa ben ne güzel Tanrılar Okulu isimli kitabimi okuyacaktım spiritüel spiritüel
Şu an tam hayaller hayatlar durumu yani