- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.241
Pöffff ne geveze kadinlarsiniz be esir ettiniz buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birbirlerinin şakalarına zorla kahkaha atan cıvık kankalar gibi olduk be emoji değiştirelim derken, ıykkkk bizden iyrendim şuvanBen de seninkini degistirem bariii
Para puan değil de 50bin skora bi çatal bıçak seti gibi bir olay olursa ceyizime koyarim kiiiz
küçükkende böyleymişimPöffff ne geveze kadinlarsiniz be esir ettiniz buraya
Kimmiş la o isim ver bize isimyaa birileri bana başka konuda beğenmedim atıyor
Kimmiş la o isim ver bize isim
ne var bu yorumda sankimPozitifi görüp kan vermek için acile koşmayacaksanız ertelemeyin. Millet salgın yokmuş gibi kan vermek için acili meşgul ediyor zira
Belki gerekli bir durum yaşayıp acile gitmiştir vs vs orada pek ilgilenemedilerse falan filan tepkisel olarak öyle şey etmiştirne var bu yorumda sankim
sanki ben ilgilenmedim gdksdhfkjBelki gerekli bir durum yaşayıp acile gitmiştir vs vs orada pek ilgilenemedilerse falan filan tepkisel olarak öyle şey etmiştir
O değil de ben niye bu kadar poncik, ılımlı bir insan oldum ki? Nerede eskilerin o entrikacı, tutkulu Annasi?!?!?sanki ben ilgilenmedim gdksdhfkj
ıntikamda yok :/O değil de ben niye bu kadar poncik, ılımlı bir insan oldum ki? Nerede eskilerin o entrikacı, tutkulu Annasi?!?!?
Sevgi kelebeği oldum mübarekıntikamda yok :/
kandil günü özel heralde gfkjhasgajSevgi kelebeği oldum mübarek
Yeni bene alışın plskandil günü özel heralde gfkjhasgaj
iyi geceler bebek yediği linç yetmedi onunYeni bene alışın pls
Yavrum ben yatıyorum. Tatlış rüyalar
Muhtemelen sen enişte beyi beklersin
Bendenkimseyebahsetmeyin sanıyorum ki uyuyakaldi ya da bize bi good night bile demeye lüzum görmeden uyumaya gitti hiiiiiih