- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 37
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.221
Niye kiz ben çok seviyom, hele accikin kuruduysa oh missss, baharatla pisiyo o. Yani seyyy, pismediyse k.çın kaşınıyor zatenkız çiğ sucuğu nasıl yedin fdJAGDlkjsh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kiz ben çok seviyom, hele accikin kuruduysa oh missss, baharatla pisiyo o. Yani seyyy, pismediyse k.çın kaşınıyor zatenkız çiğ sucuğu nasıl yedin fdJAGDlkjsh
O ne beaa, bizim annacan nerde, nick değişimiyle beraber annanın içinden çarık çıktıYa beni yine tuttunuz ya. Ben sabah erken kalkıp, sunumcu yeni gelinler modunda kahvaltı hazırlayacağım
Bi daha yatmadan evvel buraya bakmak yok
aman yarabbi sen koru vshgJH asla yemem öyle şeyleri çiğ çiğ kuruyana kadar pişiririm çünkü canım popişim söjhsçjkdçakdjNiye kiz ben çok seviyom, hele accikin kuruduysa oh missss, baharatla pisiyo o. Yani seyyy, pismediyse k.çın kaşınıyor zaten
Ayy bana biseyler oluyor 43 ne 43 . Boyun kaçhala 43 kiloyum
Ah ah yillar öncesi bir yaz günü balkon sefam geldi aklıma. Karadutlu dondurmayı bitirip tası da ekmekle siyirmistim.Ay bu benim kafa, tek fark tatli duskunu degilim, ama dondurma ustu icim kıyıldi deyip cig sucuk kemirip üstüne ay accik bsyler icem dedigim cok oldu. Ya da cay yanı biskuvi yerine peynir ve aci biber tursusu yemisligim de.
153cmAyy bana biseyler oluyor 43 ne 43 . Boyun kaç
Yengeç miiiğğğ ıyk midem hop hop ettiTemmuza ablası temmuza
ayyy çikolata rüyası dondurma çekti canımAh ah yillar öncesi bir yaz günü balkon sefam geldi aklıma. Karadutlu dondurmayı bitirip tası da ekmekle siyirmistim.
Gerçekten bunu yapmıştım
Niye kız sen niye yengeç irkeki sevmiyosuuunYengeç miiiğğğ ıyk midem hop hop etti
hangi burcun erkeği mükemmel sankimYengeç miiiğğğ ıyk midem hop hop etti
Hakaret sayarımNiye kız sen niye yengeç irkeki sevmiyosuuun
Benim burç bilgim yengece kadarhangi burcun erkeği mükemmel sankim
ahahaah allah seni napmaya dfasdfkajdsBenim burç bilgim yengece kadar
linç edemmiBen gidiyom Bendenkimseyebahsetmeyin bana beğenmedim atiyoo, emoji skorumu düşürüyo uhuhuhhuhu
Skorlar birleşince para puan falan olur belki diye gidip değiştirdim, hadi yine iyi günüme denk geldin köftehorBen gidiyom Bendenkimseyebahsetmeyin bana beğenmedim atiyoo, emoji skorumu düşürüyo uhuhuhhuhu
Bi de soruyo musun........linç edemmi
Ben de seninkini degistirem bariiiSkorlar birleşince para puan falan olur belki diye gidip değiştirdim, hadi yine iyi günüme denk geldin köftehor
Hadi bak kalp falan da atıyorum bol keseden, yarebbim ne gönlü bol biri yaptı beni bu süreç, sanırsın bir melekizm akımına kapıldımBi de soruyo musun........