- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.181
yedim tabiki ama evime yerli malı almaya çalışıyorum geneldeHayatımda hiç Nutella yemedim diyebilir isim bize hadi itiraf et sende nutellacıydın hdhdhd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yedim tabiki ama evime yerli malı almaya çalışıyorum geneldeHayatımda hiç Nutella yemedim diyebilir isim bize hadi itiraf et sende nutellacıydın hdhdhd
Kuzum öyle yapman tabi güzel ben şekeri bıraktım dolayısıyla Nutella yemiyorum dnfbfb sebzeyle meyveyle yiyerelTürkiye'yi kalkındırıyorum yaayedim tabiki ama evime yerli malı almaya çalışıyorum genelde
Aşeriyogruuuuumburda dişi ağrıyan biri vardı nerde o xchsÖKJs
Bi de ben cici kız oldum, onun da etkisi vardır muhakkakNe sıkıcı günler geçirdiğimiz sohbetimizden belli, yok Nutella yok haribo yok efilcilik falam filam
sebze yemeklerini çok severim ben ama yıkaması zor geliyorKuzum öyle yapman tabi güzel ben şekeri bıraktım dolayısıyla Nutella yemiyorum dnfbfb sebzeyle meyveyle yiyerelTürkiye'yi kalkındırıyorum yaa
Bir kaşık tatlı veyahut yemek görmeye takatim kalmadı. Siz nasıl yiyebiliyorsunuz yahu.Kuzum öyle yapman tabi güzel ben şekeri bıraktım dolayısıyla Nutella yemiyorum dnfbfb sebzeyle meyveyle yiyerelTürkiye'yi kalkındırıyorum yaa
Valla yeaa şu karantinas günleri annayı ah pardon meredithi bilem durulttu, sıkıntı büyükAşeriyogruuuuum
Bi de ben cici kız oldum, onun da etkisi vardır muhakkak
niye duruldun sen hayırdır vdnsavdhjAşeriyogruuuuum
Bi de ben cici kız oldum, onun da etkisi vardır muhakkak
Tanıdın mı beni diye soracaktım ama gerek bırakmadın yavruValla yeaa şu karantinas günleri annayı ah pardon meredithi bilem durulttu, sıkıntı büyük
Ben ekmek tüketmiyorum yada hamur işi haliyle açım sebzeyle meyveyle doyan varsa sarılıcam dbbddjBir kaşık tatlı veyahut yemek görmeye takatim kalmadı. Siz nasıl yiyebiliyorsunuz yahu.
laaps laapss yiyoz valla dkjhfgalh özellikle benBir kaşık tatlı veyahut yemek görmeye takatim kalmadı. Siz nasıl yiyebiliyorsunuz yahu.
İnanmıyorum sen Anna mısın bende yeni üyesin zannettim sizi çok tatlış kibar kim bu diyordumTanıdın mı beni diye soracaktım ama gerek bırakmadın yavru
bal kabagı çorbası yedim kız bugün ben dene derimBen ekmek tüketiyorum yada hamur işi haliyle açım sebzeyle meyveyle doyan varsa sarılıcam dbbddj
Ispanağı, bezelyeyi donuk alıyorum ben. Büyük kolaylık oluyorsebze yemeklerini çok severim ben ama yıkaması zor geliyor
Karantina günlerinde yemediğim nimet kalmadı herşey çok fazla geliyorBen ekmek tüketiyorum yada hamur işi haliyle açım sebzeyle meyveyle doyan varsa sarılıcam dbbddj
Şimdi tanimamana aşk olsun mu desem, iltifatına kalpler mi bıraksam bilemedimİnanmıyorum sen Anna mısın bende yeni üyesin zannettim sizi çok tatlış kibar kim bu diyordum
Pöfff keşke biraz daha devam etseydin şöyle kenardan kenardan cici qıs style M Meredith Greyİnanmıyorum sen Anna mısın bende yeni üyesin zannettim sizi çok tatlış kibar kim bu diyordum
ben pazara gidiyordum ya ne güzel pis corona pazar zevkiminde içine etti ben taze taze alıyorum ya geneldeIspanağı, bezelyeyi donuk alıyorum ben. Büyük kolaylık oluyor
Yıllardır alamadığım kilolar , şimdi basima bela oldular...laaps laapss yiyoz valla dkjhfgalh özellikle ben