- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.101
Gitmiş yine kime bulastiysaBrokolis banlı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmiş yine kime bulastiysaBrokolis banlı mı
Bipolar falan heralde ya zaten engelledi beni hagshshshBir konuda denk geldim, cısss o konu, uzak dur insan aklıyla dalga geçen bir zat, oyuna gelme
Evet, yemiş bıngıldağına banı yine çok alıştı çooook, yemeden duramıyor artıkBrokolis banlı mı
Senin adına sevindim şanslı günündesin demek kiBipolar falan heralde ya zaten engelledi beni hagshshsh
Kocam 3te göreve gidicek sende kalabilirmiyim korkuyomSenin adına sevindim şanslı günündesin demek ki
Sosyal mesafeyi koruduğun sürece sorun yok, hatta ben seni almaya geleyim, arkada oturursun ama, çümkü benim mesafeden anladığım budurKocam 3te göreve gidicek sende kalabilirmiyim korkuyom
Kedimide getiririm amaSosyal mesafeyi koruduğun sürece sorun yok, hatta ben seni almaya geleyim, arkada oturursun ama, çümkü benim mesafeden anladığım budur
Yeaa tabi ki getirrr, benimki protokol ve gıcık bir tip ama bir şekilde geçinirler benceKedimide getiririm ama
Hahahah benimkide asla evde kedi istemezdi şuan benden çok seviyor hshshdhdhYeaa tabi ki getirrr, benimki protokol ve gıcık bir tip ama bir şekilde geçinirler bence
Sende kaç tane vardı, bende şükür 1 adetHahahah benimkide asla evde kedi istemezdi şuan benden çok seviyor hshshdhdh
Bizim evde toplam 16 kedi bakıldı şuan 1 tane var 2 tane papağan yaklaşık 20 tanede balık var ikide insanSende kaç tane vardı, bende şükür 1 adet
İnsana yer kalıyor olması iyi imşalla 16 kediye aynı anda bakılmamıştırBizim evde toplam 16 kedi bakıldı şuan 1 tane var 2 tane papağan yaklaşık 20 tanede balık var ikide insan
Neyseki aynı anda bakmadımİnsana yer kalıyor olması iyi imşalla 16 kediye aynı anda bakılmamıştır
Çok sıkılıyomAşırı enerjik bir şekilde geldim ama yohsunuz
Geri mi gitsem acaba
Niye kız? Seninki uyudu muÇok sıkılıyom
Coktaaan uyudu gece göreve gidicekNiye kız? Seninki uyudu mu
Kız rezil oluruz burda sonraŞahsen hurma sevmem ama yemiş olana saygım sonsuz ben genelde cici qızdım hep, eş dost akraba tarafından “bak x ne kadar da akıllı uslu çalışkan” diye örnek gösterilip, örnek gösterildiğim kişi tarafından öldürmek istenen
Yani söz sizde