- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.081
Benimkini yazdirmadi hahshsjav kızgınlık zamanı evden kaçıp duruyodu tek çare tasmaAyy sesli güldüm deli yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkini yazdirmadi hahshsjav kızgınlık zamanı evden kaçıp duruyodu tek çare tasmaAyy sesli güldüm deli yaaaa
Tamamı okunmuyor be okunuyormu yoksaBu arada romantik mesajımı göz ardı etmen üzdü
Kızım manyaah mısın keşke senin numaran olsaydı
Ben tüm stalkerligimla ve sinsirellaligimla okuduğumu düşünüyorumTamamı okunmuyor be okunuyormu yoksa
Ifsa ettik kocayıBen tüm stalkerligimla ve sinsirellaligimla okuduğumu düşünüyorum
Bu arada romantik mesajımı göz ardı etmen üzdü
Sıkma canını beni bilmiyormusun...?
Çok sık yazmıyorum biliyorum ama takip ediyorum ,merak ediyorum seni ,burdakileri .. yazmadığını görmek istemem .. su damlası anna...
TV izliyorum canım guzel bi program var ona bakıyorum, sen nerdesın napıyosun
burdayım geziniyorum kuzum instamı falan kapattım inzivaya çekildimTV izliyorum canım guzel bi program var ona bakıyorum, sen nerdesın napıyosun
Oh dinle kafanı ne guzelburdayım geziniyorum kuzum instamı falan kapattım inzivaya çekildim
Arkadaşımın dayısı takmış bana sürekli istek atıyordu kaç yaşında adam arkadaşım dedi o öyledir karı arıyor dedi falan engelle dedi takar o ksana dedi filan rahatsız oldum arkadaşımıda çıkardım samimi değildik zaten nickimi değiştirdim fotomu kaldırdım geçici olarakta sildim hesabımıOh dinle kafanı ne guzel ♥
Benim engelleme huyum yok engelleyemiyorum kimseyi hesabı siliyorum sadece ahahahha engelleyip geçemiyorum keşke engellediğim kişileri görmesem hesapta ozaman güzel olabilirdi herkesi engellerdim ahahahahOh dinle kafanı ne guzel ♥
Uslu dur 40. HaftandasınGidim azck hurma yiiym
Bu topik başlığı hurmayı hatrlıyo sağolsun
Asıl sen uslu dur +tak tak tak -kim o +benim ben ban, hemşireciği brokolisin yanına almaya geldim deUslu dur 40. Haftandasın
Kız biseymi dedim yaAsıl sen uslu dur +tak tak tak -kim o +benim ben ban, hemşireciği brokolisin yanına almaya geldim de
Brokolis banlı mıAsıl sen uslu dur +tak tak tak -kim o +benim ben ban, hemşireciği brokolisin yanına almaya geldim de
Bir konuda denk geldim, cısss o konu, uzak dur insan aklıyla dalga geçen bir zat, oyuna gelmeKız biseymi dedim ya