- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.141
M Meredith Grey peki seni anna diye arayıp bulamamam Brokolis kız sen gelmedinmi hala Bendenkimseyebahsetmeyin nerdesin arsa sahibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişim zamanıM Meredith Grey peki seni anna diye arayıp bulamamam Brokolis kız sen gelmedinmi hala Bendenkimseyebahsetmeyin nerdesin arsa sahibi
Haber versene yaDeğişim zamanı
Sizlerin fark etmesini bekledimHaber versene ya
Biraz zor olduSizlerin fark etmesini bekledim
hasasmı dişlerin o kadarBugünlerde tatlıyı, şekeri fazla kaçırdım galiba. Dişlerim ağrıyor :/
Değil kuzum da, günde 1,5 paket kare çikolatalardan yediğim için alarm veriyorlarhasasmı dişlerin o kadar
ahahaha regl is coming sanırım jhgdfkjahsdDeğil kuzum da, günde 1,5 paket kare çikolatalardan yediğim için alarm veriyorlar
Yok canım ya yeni oldum bitti.ahahaha regl is coming sanırım jhgdfkjahsd
bende öyleyim valla kandili bahane edip helva yaptım yedimYok canım ya yeni oldum bitti.
Her zaman tatlıya zaafım olmuştur
Un mu irmik mibende öyleyim valla kandili bahane edip helva yaptım yedim
SÜTLÜ UN hgfajshdfjUn mu irmik mi
Aa bilmiyordum sütlü un helvasını. Öğrenmiştim oldum.SÜTLÜ UN hgfajshdfj
dene mutlaka aşkımAa bilmiyordum sütlü un helvasını. Öğrenmiştim oldum.
Annem hep sütsüz yapar
demiştim sana regl dönemi diyet miyet bilmez jhdfgasdBen bile şekeri hamuru ekmeği bırakmış biri olarak regl zamanı yaklaşınca şekere yöneliyorum yok ya başaramıyorum tatlı krizine girdiğimde bitiyor iş 1 2 gün sonra tekrar şekersizliğe devam :) neyse ödül oluyor bi nevi
Ne kadar zarif bardak ben ince belli bardaktan içiyorum :)