- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.061
Ben bunun her yerini öpüp kokluyorum teyzesi tam bir balkızKız bu çok harika bişiy...maşallah...normalde kedi beslerim ama dışarda...Ama bu yatağa bile alınır...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bunun her yerini öpüp kokluyorum teyzesi tam bir balkızKız bu çok harika bişiy...maşallah...normalde kedi beslerim ama dışarda...Ama bu yatağa bile alınır...
Geldi gönlümün efendisi...Erdim bebeeem
Napirsiniz bakayimErdim bebeeem
Seviyon mu kız beniGeldi gönlümün efendisi...
Kitap okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum kuzucum.Napirsiniz bakayim
Asik olmak serbestGeldi gönlümün efendisi...
Bende napiyim beyime gözleme yaptım ortalığı temizlicemSeviyon mu kız beni
Kitap okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum kuzucum.
Sen napiyorsun?
Ama kalbimi bıraktım, düştüm ki ben buna....Asik olmak serbest
Kızımın insta hesabı var takip edebilirsiniz çok hoj pozları varAma kalbimi bıraktım, düştüm ki ben buna....
Karşılıklı takip olacaksa niden olmasiiinKızımın insta hesabı var takip edebilirsiniz çok hoj pozları var
hahahaha kızım sadece erkek kedileri takipliyor hagsgsgsKarşılıklı takip olacaksa niden olmasiiin
Öyle manyağım ki tasmadaki tel nosundan sanane mesela niye normal insanlar gibi kediye bakıp geçmiyorum 0543 ...heAsik olmak serbest
Can Manay'dan hallice gördüm seniÖyle manyağım ki tasmadaki tel nosundan sanane mesela niye normal insanlar gibi kediye bakıp geçmiyorum 0543 ...he
Ahahahah farketmemistim ters dönmüş tasma adı yazıyor aslında önündeÖyle manyağım ki tasmadaki tel nosundan sanane mesela niye normal insanlar gibi kediye bakıp geçmiyorum 0543 ...he
Artık ifşa olmuş durumdayım ,yüzsüzüm ama yine gelirim buralara...Can Manay'dan hallice gördüm seni
Ben anlamam pisiciği çek ,elaleme ben burdayım der gibi tasmamıydı reklam yeri... dua et karşına benim gibi bir psikopat çıkmadı...Ahahahah farketmemistim ters dönmüş tasma adı yazıyor aslında önünde
Kocamin numarası zaten ahahahahahhBen anlamam pisiciği çek ,elaleme ben burdayım der gibi tasmamıydı reklam yeri... dua et karşına benim gibi bir psikopat çıkmadı...
Ayy sesli güldüm deli yaaaaKocamin numarası zaten ahahahahahh
Bu arada romantik mesajımı göz ardı etmen üzdüArtık ifşa olmuş durumdayım ,yüzsüzüm ama yine gelirim buralara...
Kızım manyaah mısın keşke senin numaran olsaydıKocamin numarası zaten ahahahahahh