- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.881
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.021
Kaç brok kaç kaç kaç, kendi gafasını yaktı sıra bize geldi, uzaklaşalım acilenHaketti tüm şekerli parfümler üzerine de edelim dgshsjsjsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç brok kaç kaç kaç, kendi gafasını yaktı sıra bize geldi, uzaklaşalım acilenHaketti tüm şekerli parfümler üzerine de edelim dgshsjsjsn
Ortaya konuşma annacan isim ver bize isim, gidip aldırtayım evlerinden icabında bir tesbih emojisi olsa iyi giderdi buraya şimdiHer gün masadan birer birer eksiliyor dostlar
Niye böle oldu kii
Yangın hanım olsun, Hemsirecik olsun yoğlaaaaOrtaya konuşma annacan isim ver bize isim, gidip aldırtayım evlerinden icabında bir tesbih emojisi olsa iyi giderdi buraya şimdi
Canım çekti ya laStand kapalıysa ne gam, evin muhtelif yerlerine sakladıklarımdan birini buldum brok başlattı ben bitiriyorum Eki Görüntüle 2614088 Eki Görüntüle 2614088
Bak böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim bir tutam uzatma imkanım olsaydı iyiydiCanım çekti ya la
o zaman bana tahrik edici ve erkekleri bastan cikaran parfümler onerir misinVanilyalı kokular erkekleri cezbeder belirteyim:)
Arti amber olmalı içinde mutlaka, ve en seksi bulunan erkekler tarafından, şekerli değil meyveli kokular...
ayni anda iki kisiyi seversin bence ama ask sadece birinde olurGecenin sorusunu soruyorum girls
Sizce insan aynı anda iki kişiyi sevebilir mi?
o zaman bana tahrik edici ve erkekleri bastan cikaran parfümler onerir misin
ayni anda iki kisiyi seversin bence ama ask sadece birinde olur
o yeahhParfüm Markaları ve Yorumları
Dünyaca ünlü Parfüm Markaların hakkında, hem kadın hem erkek parfümleri için yorumlar ve bigiler parfumforum.com'da.www.parfumforum.com
Sundan bir sene oncesıne kadar akrabalarım canımdı son Bı senedir ve sonsuza dek bende ediyorum edıcem debenneyanginlargordum konudışından banlanmamak için oraya yazmadım. Akrabalarımdan nefret ediyoruuumm
At kuzum at, nefret paylaştıkça çoğalır ksfjjdjdSundan bir sene oncesıne kadar akrabalarım canımdı son Bı senedir ve sonsuza dek bende ediyorum edıcem de
Bı soz vardı akrabalarla ilgili sevdıgım, bulunca yazcam sana
Sevgiyi çoğaltamadım bari nefret cogalsın agsgsgsgsgAt kuzum at, nefret paylaştıkça çoğalır ksfjjdjd
Gözardı ettiğin kişilerin listesiGöz ardı listesi ne demek ya bilen var mi
Gözardı ettiğin kişilerin listesi
Yani birinin mesajlarını görmemek için göz ardı ediyorsun falan hah işte o kişilerin listesi.
Engellediğimiz uyelerın listesiGöz ardı listesi ne demek ya bilen var mi
Ben kavga etsem 2 gün sonra unutuyorum millet günlerce kin tutuyor tövbbeee jajdjdjdZamanında benimle hakaret içeren polemiğe girdi diye neden belirtmiş bı de sfjgjgjhuh
Kk daki kadınların ihtisaslari dışındaki konularda özgüvenini hayranım yav gözlerim kamasiyor ben adımdan ancak o kadar eminim fgfhhjh
Engellediğimiz uyelerın listesi