- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.841
La senin benle zorun ne oluuuuumInşallah koltuğa işersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
La senin benle zorun ne oluuuuumInşallah koltuğa işersin
Sıkılıyorum burda tek başıma aksiyonlu konuda yok
Sesli mesaj gönderilse cisss sesi gönderirdim ne güzel nihahahahLa senin benle zorun ne oluuuuum
Yuhum gelmiirYok aksiyon maksikyon uyucaz
Bugün erken uyandım erken uyuyayım diye
Akşam altıya kadar kendimi zor tutuyordum uyumamak için
Şimdi cin gibiyim ya off
Yuhum gelmiir
Hatice değil neticeye bak anacım iyiki de istemiş canımızCanınız istiyomusta sucu içkiye atiyonuz
Sana inat bu zulme son verip gidip şırıl şırıl işiyorum hıhSesli mesaj gönderilse cisss sesi gönderirdim ne güzel nihahahah
Yeni tatlı yedim ya enerji doldumGelecek gelmek zorunda ddugdhgd
Gitme kız yat az daha hwhahaSana inat bu zulme son verip gidip şırıl şırıl işiyorum hıh
AhahahaHatice değil neticeye bak anacım iyiki de istemiş canımız
Kız zaten çiş tutunca idrar torbası bir yerlere baskı yapıyor azman mood on oluyorsun ya da bana mı özel bilemedim bu durumGitme kız yat az daha hwhaha
Vallah bana olmuyor hahahshKız zaten çiş tutunca idrar torbası bir yerlere baskı yapıyor azman mood on oluyorsun ya da bana mı özel bilemedim bu durum
Kız zaten çiş tutunca idrar torbası bir yerlere baskı yapıyor azman mood on oluyorsun ya da bana mı özel bilemedim bu durum
Sen azmaya yer ariyon puhhKız zaten çiş tutunca idrar torbası bir yerlere baskı yapıyor azman mood on oluyorsun ya da bana mı özel bilemedim bu durum
Ahahaha sasnkj Anna ya her olaydaki erotik kısmı cekip bulman sajaknakxniz
Iyi ki erkek olmamışım haSen azmaya yer ariyon puhh
Kız ben erkek olsam ikmedigim karı kız kalmazdı etrafında hshshshsIyi ki erkek olmamışım ha
KK'nın feministleri linç ekibini topluyor şu an haberin olsun hemşiremKız ben erkek olsam ikmedigim karı kız kalmazdı etrafında hshshshs
Tövbeler olsun naptım sankiKK'nın feministleri linç ekibini topluyor şu an haberin olsun hemşirem
Aaa niye şaşırdınız ki