- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.741
Ooo sizde yağmur bizde güneş, tadını çıkar yağmur iyidir kasvet verirOturuyorum yağmur yağıyor falan filan işte fgffghk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo sizde yağmur bizde güneş, tadını çıkar yağmur iyidir kasvet verirOturuyorum yağmur yağıyor falan filan işte fgffghk
Geçen annemleri evleniyorum diye trolledim ağzıma ettilerKız olsa da dogurmayi düşünemezsin heralde yani
Sanırım aynı şehirdeyiz kuzumOturuyorum yağmur yağıyor falan filan işte fgffghk
Geçen annemleri evleniyorum diye trolledim ağzıma ettiler
Bizimkiler şey kafasında istersen git beraber yaşa ama evlenme 30dan önce
Elektrikte gitti kasvetin alasını yaşıyorum ahahahahahOoo sizde yağmur bizde güneş, tadını çıkar yağmur iyidir kasvet verir
Sevdim, mantıklı insanlarmisGeçen annemleri evleniyorum diye trolledim ağzıma ettiler
Bizimkiler şey kafasında istersen git beraber yaşa ama evlenme 30dan önce
Aklıma Mersinde yaşadığım zamanlar geldi, yağmur yağdı mı ardından elektrik ve su da kesilirdiElektrikte gitti kasvetin alasını yaşıyorum ahahahahah
Off tadını unuttum ve artık canım da çekmiyor hem üzülüyor hem seviniyorum bu durumaPizza yapacagummmm
Beeen nickini yaz ekliyim yavretaPubg oynayan varmı yav
Hoşlandığım çocuk buluşma teklif etti, istemeye istemeye reddetmek zorundayım
Efkarliyiz baba Brokolis Bendenkimseyebahsetmeyin benneyanginlargordum @recentpuppet1 Hemsirecik lingen
Hoşlandığım çocuk buluşma teklif etti, istemeye istemeye reddetmek zorundayım
Efkarliyiz baba Brokolis Bendenkimseyebahsetmeyin benneyanginlargordum @recentpuppet1 Hemsirecik lingen
92liii.7
Hoslandigin çocuk zeka seviyesi hakkında göz kırpmis anniskom kim bu 92li deme bana
Korona mevzularından ötürüO niye kiiiiz
niye reddettin
92liii.
Paso evde oturduğumu biliyor. Ona mı güvenip çağırdı bilemeyruuum
Korona mevzularından ötürü
Adam mesleginden ötürü cok kişiyle muhattap oluyor, ben de yolda giderken taksi kullanacağım o da ayrı bir risk
Korona mevzularından ötürü
Adam mesleginden ötürü cok kişiyle muhattap oluyor, ben de yolda giderken taksi kullanacağım o da ayrı bir risk
aslinda bulusmayi acik havada bes on dakikaligina ayarlayabilirdin, malum corona derdin
anlayisli olabilirdi yani, en azindan corona var sonraya erteleyelim falan deseydin
tüh ben neden üzüldüysem bu kadar
Ay neyse naz yapmış olurumAnnacan her denileni kabul etmek noooo
Bütün konularında ne diyorsa bizz sannaaa
Bizim niyetimiz farklıydı be tatlialirimaslinda bulusmayi acik havada bes on dakikaligina ayarlayabilirdin, malum corona derdin
anlayisli olabilirdi yani, en azindan corona var sonraya erteleyelim falan deseydin
tüh ben neden üzüldüysem bu kadar