- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.701
Cok gecmis olsun bebeeem simdi nasilsinAy hatunlar sabah 5 sularında aşırı bir mide bulantısı ve çarpıntıyla uyandım
Onunla uğraştım falan derken uyumuşum yeni uyandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun bebeeem simdi nasilsinAy hatunlar sabah 5 sularında aşırı bir mide bulantısı ve çarpıntıyla uyandım
Onunla uğraştım falan derken uyumuşum yeni uyandım
Malesef bebegım, yarın sabah onbucukta randevum var gideyim de rahatlayım ınsallahGünaydin kuzummm, ben de kahve iciyom ohhh:))
Agrin gecti mi
Afiyet bal seker olsunGünaydin kuzummm, ben de kahve iciyom ohhh:))
Agrin gecti mi
Smear testi sonucum vardı ama ertelendi malesef corona yüzünden :)Eyvah basıldık
Ya ben kafayı çekiyom her gece her gece
Kuzum home office başlıyorum gene ondan pek olmayabilirim
Canim senin bir test sonucun vardi değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam... umarım temiz çıkmıştır.. nasilsin
Sağolasın hatunum, şimdi iyiye yakınımCok gecmis olsun bebeeem simdi nasilsin
Mikropmu kaptın kızSağolasın hatunum, şimdi iyiye yakınım
Kız her ihtimali düşündüm. Hamile miyim acaba ya kadar dermişimMikropmu kaptın kız
İyi düşün olumlu düşün rahatla hiç birey yok tertemiz ❤Malesef bebegım, yarın sabah onbucukta randevum var gideyim de rahatlayım ınsallah
İyiyim kuzum, olumlu sonuç layıksın hiç dert etme❤Smear testi sonucum vardı ama ertelendi malesef corona yüzünden :)
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın :)
Canımsın lingen cim ınsallah öyle olurİyi düşün olumlu düşün rahatla hiç birey yok tertemiz ❤
İnşallah canım benim senin dershanen vardı sanırım, bitti mi?İyiyim kuzum, olumlu sonuç layıksın hiç dert etme❤
Aman iyi ol kraliçem benim❤ God save the Queen yaniSağolasın hatunum, şimdi iyiye yakınım
Yok dershane değil canım, yazılım bilimi okuyordum bırakacam, başka bi bölümün ve okulun sınavına girdim kazandım eylülde ona baslayacagimİnşallah canım benim ❤ senin dershanen vardı sanırım, bitti mi?
Özür dilerim karıştırmışım hadi hayırlısı olsun bakalım, umarım yeni bölümünde mutlu olursun. :)Yok dershane değil canım, yazılım bilimi okuyordum bırakacam, başka bi bölümün ve okulun sınavına girdim kazandım eylülde ona baslayacagim
Hangi bölüm canıım? Meraklı Melahat mood onYok dershane değil canım, yazılım bilimi okuyordum bırakacam, başka bi bölümün ve okulun sınavına girdim kazandım eylülde ona baslayacagim
Kesin daha mutlu olcam çok teşekkür ederim canim❤Özür dilerim karıştırmışım ❤ hadi hayırlısı olsun bakalım, umarım yeni bölümünde mutlu olursun. :)
Şu virüs bitse de okula dönsek.. Okulu bile özledimKesin daha mutlu olcam çok teşekkür ederim canim❤
Wirtschaftsinformatik.. turkiyede pek kabulü yok bildiğim kadarıyla ama burda para s..çtıran bi meslekHangi bölüm canıım? Meraklı Melahat mood on
Senin bölüm neydi canimŞu virüs bitse de okula dönsek.. Okulu bile özledim