- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.761
Sosyal mesafe kuralına uymazlar böyle bı şey yaparlarsa
simdi ben sizin karakterleri bilmedigimden
aboov yanacaksak böyle yanalim bee, aska geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sosyal mesafe kuralına uymazlar böyle bı şey yaparlarsa
Sen ne demeye çalışıyorsun bakiimSosyal mesafe kuralına uymazlar böyle bı şey yaparlarsa
simdi ben sizin karakterleri bilmedigimden
aboov yanacaksak böyle yanalim bee, aska geldim
Ay neyse naz yapmış olurum
Bizim niyetimiz farklıydı be tatlialirim
Valla burnumda tütüyor. Bütün gün onu düşündüm, hayal ettim. O da üstüne biraz önce buluşma teklif etti :/
Sen ne demeye çalışıyorsun bakiim
Tek yaşıyor olsam buluşurdum muhtemelen de, annem de ufaktan tehdit ediyo. Buluşursan 14 gün odanda takılırsın yemeğini tepsiyle kapının önüne bırakır kaçarım diyoNefesin kesilmesi güzel bir şey bazı durumlarda ama bu covid 19 sebebiyle olmamalı
Nefesin kesilmesi güzel bir şey bazı durumlarda ama bu covid 19 sebebiyle olmamalı
Ne anlatayım ki. :) basina buyruk genctim ben ne istersem onu yaptim.Anlat da bilelim
Tek yaşıyor olsam buluşurdum muhtemelen de, annem de ufaktan tehdit ediyo. Buluşursan 14 gün odanda takılırsın yemeğini tepsiyle kapının önüne bırakır kaçarım diyo
Kesin Corona positiv cikti giderken seni de goturmenin pesindeHoşlandığım çocuk buluşma teklif etti, istemeye istemeye reddetmek zorundayım
Efkarliyiz baba Brokolis Bendenkimseyebahsetmeyin @benneyanginlargordum @recentpuppet1 Hemsirecik lingen
Ya dün biraz aklına girdim çocuğun, benim yuzumdenKesin Corona positiv cikti giderken seni de goturmenin pesinde
Yaw insan bu zamanda buluşma teklif edecek kadar salak olur mu
Dün çocuğun aklına girdim bebişkom ya suçu ben üstleniyim bariBazı şehirler daha fazla tehlikeli
Mesleği de çok fazla insanla temasli
Anneciğin haklı
Oglan hakkındaki düşündüklerimi bir kısmını geri aliyorum bu düşüncesiz teklifiyle
Dün çocuğun aklına girdim bebişkom ya suçu ben üstleniyim bari
Sağol bebegemmOff tadını unuttum ve artık canım da çekmiyor hem üzülüyor hem seviniyorum bu duruma
Sana afiyet olsun beybi
Ekle bebek prmdkelfBeeen nickini yaz ekliyim yavreta
NiyeeeeeeeeeeeeHoşlandığım çocuk buluşma teklif etti, istemeye istemeye reddetmek zorundayım
Efkarliyiz baba Brokolis Bendenkimseyebahsetmeyin @benneyanginlargordum @recentpuppet1 Hemsirecik lingen
Korona yüzündenNiyeeeeeeeeeeee
Korona herşeyin zarar yaaaaKorona yüzünden
Kuzum korona var dikkatli olmalıyız babamın arkadaşı koronaya yakalanmış uzak mahallede oturuyor ama hiç gelmez dediğim yere geldi bu korona illeti mecbur olmadıkça çıkma ben arkadaşımın doğumgünü için bile çıkamadım internetten hediye aldım yolladımKorona yüzünden
Haklısın bebişim ya.Kuzum korona var dikkatli olmalıyız babamın arkadaşı koronaya yakalanmış uzak mahallede oturuyor ama hiç gelmez dediğim yere geldi bu korona illeti mecbur olmadıkça çıkma ben arkadaşımın doğumgünü için bile çıkamadım internetten hediye aldım yolladım