- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.721
Öyle güzel bir bölüm, boşver söylemiyim kuzum :)Senin bölüm neydi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle güzel bir bölüm, boşver söylemiyim kuzum :)Senin bölüm neydi canim
Ilk bölümüm Gastronomi ve Mutfak Sanatları, ikincisi Ingiliz dili üzerineM Meredith Grey senin bölümü de merak ettim simdi bak
OkiiÖyle güzel bir bölüm, boşver söylemiyim kuzum :)
Ooo ne güzel, inkilisçen ne güzeldir senin simdi kiskandimIlk bölümüm Gastronomi ve Mutfak Sanatları, ikincisi Ingiliz dili üzerine
Bebeğim istedigin zaman her türlü yardımcı olurum bi tık uzagindayim ❤Ooo ne güzel, inkilisçen ne güzeldir senin simdi kiskandim
Benim ing neredeyse hiç kalmadı, almanca yüzünden, halbuki trdeyken vekil ing ogr bile yapmistim:) simdi bu bölüme başlayınca bachelor diplomasi almak için ing sınavına da gircem, çok çalışmalıyım
Şayze iyidir Şayze candirBebeğim istedigin zaman her türlü yardımcı olurum bi tık uzagindayim ❤
Almanca zor mu bebeğim? Tek bildiğim Almanca kelime, Alman şefimden öğrendiğim sürekli dediği şayze
Kızım bak hamileysen söyleKız her ihtimali düşündüm. Hamile miyim acaba ya kadar dermişim
Dün gece ayılar gibi yemiştim. Sanırım ondan dolayı
Niye kız patik mi örcen yeğenineKızım bak hamileysen söyle
Patik küçük olur yelek tulum örerimNiye kız patik mi örcen yeğenine
The best teyzePatik küçük olur yelek tulum örerim
Selam fıstıkSelamlar herkese :)
Kimseler yok mu neredeler :)Selam fıstık
Ben var gibi olar mıKimseler yok mu neredeler :)
olur jdjgjg ne yapıyorsunBen var gibi olar mı
Hayallere bak nerede gerçek olurmuThe best teyze
Ayy junior 20lik mi geliyorduuuu
Şu durum için kabus olur öyle bir şey hemşirem, bir dolu yapacak şeyim varHayallere bak nerede gerçek olurmu
Balkonda camış gibi oturmuş gunesleniyom biri kahve yapsa da içsek diye meeliyom ama yalnızlık işte sen napiyonolur jdjgjg ne yapıyorsun
Kız olsa da dogurmayi düşünemezsin heralde yaniŞu durum için kabus olur öyle bir şey hemşirem, bir dolu yapacak şeyim var
Oturuyorum yağmur yağıyor falan filan işte fgffghkBalkonda camış gibi oturmuş gunesleniyom biri kahve yapsa da içsek diye meeliyom ama yalnızlık işte sen napiyon