- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Keşke komşu olsaydıkSu akıyor dikkat edin dedım gozume baka baka ıslattılar bende cop posetıne koydum attım zaten gemileri yakmıstım Bı de onları mı cekıcem manyak kopekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke komşu olsaydıkSu akıyor dikkat edin dedım gozume baka baka ıslattılar bende cop posetıne koydum attım zaten gemileri yakmıstım Bı de onları mı cekıcem manyak kopekler
Keske zaten komsum da yok, ne iyi olurduKeşke komşu olsaydık
Hemen söylemeyince daha büyük bir itiraf beklemiş olabilir bende öyle birşey bekledim ahahahahY Yengec anasi nın itirafımı begenmemesı
Ben de beğenmedim ama çaktırmadımY Yengec anasi nın itirafımı begenmemesı
Ama bu aile içi elti koca gibi kişiciklere yapılan intikam konusu degilkiY Yengec anasi nın itirafımı begenmemesı
şş çaktırma ahhahahahaBen de beğenmedim ama çaktırmadım
Birilerini zehirleme planı yapabileceğim bir komşuya ihtiyacım vardı ahahahahKeske zaten komsum da yok, ne iyi olurdu ♥
Kızzz uzaktan sevmek en kolayı,zor olan adam yanında yatarken dokunamamak gelde anlat işte ah ahSevdiğim yok görüştüğüm yok rahatım sevgilisi olanlar düşünsün heşey öpmek mi yahu uzaktanda sevebilmeli insan hayaliyle yatmalı dokunmadan kimse sevemiyor artık eskidendi aşklar şimdi dokunmayı aşk sanıyorlar oysa hepsi hormondan ibaret hormonlar bitince aşkta silinip gider
Bende anlattigim itirafta hesap yapayim dedim 20 seneyle karsilaştımgeçen liseden konu açıldı 20 se ne olmuş vay nasıl zoruma gitti ,ama nedense hala 20 yaşında gibi hissediyorum yaş 38 bucuk
neden yazdum herkes lisede telefon kontür diyo yaşıtımı görünce dayaknyiyip anasını gören bebe gibi sevindim
Üşenmesem sana yardım ederdim ahahaah benle intikam yoluna çıkılmaz yarı yolda üşendim diyip dönerim ahahah ama planlarım efsanedir ahahahBirilerini zehirleme planı yapabileceğim bir komşuya ihtiyacım vardı ahahahah
gelde derken de ayrı mı yazılıyordu ya aşk meşk derken yazmayı unuttumKızzz uzaktan sevmek en kolayı,zor olan adam yanında yatarken dokunamamak gelde anlat işte ah ah
çok etkilendim yazıdan ah ah yatarken dokunmayan erkek mi var hepsi aşkı dokunmak sanıyorKızzz uzaktan sevmek en kolayı,zor olan adam yanında yatarken dokunamamak gelde anlat işte ah ah
Mesela benim intikamım genelde rezil etmek üzerine oluyor sevgiliyken kocam olacak beye sarkan kızı kocamin hesabından herkese yaymıştım pişman değilim aklım hala yayamadiklarimdaÜşenmesem sana yardım ederdim ahahaah benle intikam yoluna çıkılmaz yarı yolda üşendim diyip dönerim ahahah ama planlarım efsanedir ahahah
Bak öyle deme ,minibüsdeyim biri cınımmm şu parayı uzatırmısın dedi bi bakim kim diye baktım baktım baktım öyle kaldım kız liseli şukufeler sırf boyum kadar yani ...Bende anlattigim itirafta hesap yapayim dedim 20 seneyle karsilaştım
20 sene ne arkadaş ya kendim bile inanamadim :/
Hahahahahahahaha ne tıynetsiz cocukmus emınım simdıde karısıyla evde olup biten herseyı annesıne anlatıyordur
Acaba cocugu arayan oldu mu
parmak ucum değse korona diyo hatalı sollama yaptık sanırsınçok etkilendim yazıdan ah ah yatarken dokunmayan erkek mi var hepsi aşkı dokunmak sanıyor
Vallah benim ayıplı hurmam yok ama yiyeni çok gördümBu konu yarın sabah kendi kendini imha edecektir desem ne hurmalar dökülürdü önüme ama diyemiyorum
benneyanginlargordum yok ortalardaBu konu yarın sabah kendi kendini imha edecektir desem ne hurmalar dökülürdü önüme ama diyemiyorum