- 31 Ocak 2020
- 2.477
- 9.588
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Nelerle oldun bı başla heleBız yaptıkta ne oldu sahtık sahbaz olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nelerle oldun bı başla heleBız yaptıkta ne oldu sahtık sahbaz olduk
Valla sen anlat da şaha şahbaza biz karar veririzBız yaptıkta ne oldu sahtık sahbaz olduk
Canımmmmmm gel bir sarılayımmmAma ben öyle örnek gösterilmezdim ki cadalozdum.
Yok ben cadalozluktan vazgeçtim arkadaşlara yaklasamıyorum bile piremses ilan edildim.Canımmmmmm gel bir sarılayımmm
Konu geyik ve mizahta yine de ban gelir mi ki, kimsenin gidişine sebep olmasam bariUmarım sabaha banlı uyanmayiz
Brokolis yazıp yazıp siliyorum itiraf etmek nezormus ayolNelerle oldun bı başla hele
dün dünde kaldı mazi madidir diyosun yaniYok ben cadalozluktan vazgeçtim arkadaşlara yaklasamıyorum bile piremses ilan edildim.
Tamam geldün dünde kaldı mazi madidir diyosun yani
Tamam iremses hanım ama ben yinede sarılcam
Hheheh geldim piremsesTamam gel
Uyicam hadi yaz merak ettimBrokolis yazıp yazıp siliyorum itiraf etmek nezormus ayol
Ya anonim sohbette hiç çekinme gönder gelsin, ah bende olsa yazıcam sayfalarca ama yok, TRTdeki haber spikerleri kadar sıkıcıyım işteBrokolis yazıp yazıp siliyorum itiraf etmek nezormus ayol
@recentpuppet1 uyumadım hala burdayız benden bir itiraf bekliyorlar edemiyorum
Asırı edeplılıkten ölecegım
Neyin itirafı nerde ben kaçırdım ahahahah@recentpuppet1 uyumadım hala burdayız benden bir itiraf bekliyorlar edemiyorum
Asırı edeplılıkten ölecegım
Ya anonim sohbette hiç çekinme gönder gelsin, ah bende olsa yazıcam sayfalarca ama yok, TRTdeki haber spikerleri kadar sıkıcıyım işte
benneyanginlargordum neyi itiraf edecek firdevs hanım, Behlülle ne ilgisi varNeyin itirafı nerde ben kaçırdım ahahahah
Daha önce de yazmıstım burda ama gene yazayım en rahat itiraf ettıgım buUyicam hadi yaz merak ettim
Yaaaabenneyanginlargordum neyi itiraf edecek firdevs hanım, Behlülle ne ilgisi var