- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.761
Seks eksikliği, yoksunluğu, noksanlığı amaaan ne denirse ondan. Bi de birkaç ay daha nanik belliNedenmiş söyle de bilek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seks eksikliği, yoksunluğu, noksanlığı amaaan ne denirse ondan. Bi de birkaç ay daha nanik belliNedenmiş söyle de bilek
Dışarıya çıkamıyoruz yaza gelsek ne olur ahahahah kaşlarımı falan almayı bıraktım yeniden şekillendirme fırsatı buldum uzasınlar evde kilo almamak için mecbur ekmeği falan kesmem lazım
Ben : Evren lütfen şans yüzümüze gülsün .Yaza dışarı çıkabileceğimize emindim lütfen kötü enerji yayma evrene
Spor şart ya dipçik gibi oluyor insan sporla kilo verince
Adı ne konununAy bi konu var kız eski sevgilisinin mafya olduğunu öğrenmiş eski sevgilisi olamam senle demiş kadında başka biriyle evlenmiş çocuğu olmuş ama kaç sene geçmiş hala unutamamış yazıyormuş ona hesaplarına bakıyormuş falan mafya kısmından sonra fake geldi bana ahahahha
Çıkmazda kalmak yeni üye de değilmiş ama nedense fake geldi mafyadan sonrası jdfjgfjAdı ne konunun
Gordum cıcegım altı yıl cıkmis ne is yaptıgını ogrenememıs zaarÇıkmazda kalmak yeni üye de değilmiş ama nedense fake geldi mafyadan sonrası jdfjgfj
Hahahhahah yok kız benimkiyle ilgilendim pasta börek istedideHemsirecik kız yine pis Italyan filmlerinden mi izliyorsun, nerelerdesin
Kuzum aşırı aşırı saçma yani bişey yazacaktımda yazasım gelmedi sildim hfhfghfghGordum cıcegım altı yıl cıkmis ne is yaptıgını ogrenememıs zaar
Ya yorumuna kurban ahahahah güldüm ahahahha evlerden ırak ahahhahaahGordum cıcegım altı yıl cıkmis ne is yaptıgını ogrenememıs zaar
Ya yorumuna kurban ahahahah güldüm ahahahha evlerden ırak ahahhahaah
Grinin elli tonu üçlemesi izlenmiştir sanıyorum kiM Meredith Grey söyle bir filmde izleyelim yav
Hemde sinemada hiç utanmadanGrinin elli tonu üçlemesi izlenmiştir sanıyorum ki
Kız evde bazı kısımlarda durdurup o sahne başa alınıp izlemeli öhö öhö daha iyi oluyor sankimHemde sinemada hiç utanmadan
Ayyy evdede milyon kere izledim asla sıkılmam kitabını lisedeyken okumuştum hahshsKız evde bazı kısımlarda durdurup o sahne başa alınıp izlemeli öhö öhö daha iyi oluyor sankim
Brokolis kız sen niye gri olmuştun hagaha
O zaman the best question geliyoreeeAyyy evdede milyon kere izledim asla sıkılmam kitabını lisedeyken okumuştum hahshs