- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.681
Özlendin la
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özlendin la
Geliyorum bakıyorum yoksunuz patladım evde annacim olaydida hurma yeseydik dedimÖzlendin la
Yiyelim kuzum hemen hurma paylaşımına başlayalımGeliyorum bakıyorum yoksunuz patladım evde annacim olaydida hurma yeseydik dedim
Kız o güzelim tanrıça vücudunu böyle şeylerle bozma bak sonra verilmiyor ben gibi olursunIzmir Bombası yaptık, gelsin kaloriler
4 kilo civarı fazlam var zatiKız o güzelim tanrıça vücudunu böyle şeylerle bozma bak sonra verilmiyor ben gibi olursun
Bi de üstüne ekliyorsun aferin...4 kilo civarı fazlam var zati
Benimki erken gelince günün ilk hurmasini yemiş bulundum gelsin bakalım sıradakiYiyelim kuzum hemen hurma paylaşımına başlayalım
Biz de hayallerde yiyoz işteBenimki erken gelince günün ilk hurmasini yemiş bulundum gelsin bakalım sıradaki
Ahahahahah gece ise gidecek önden ödülünü aldıBiz de hayallerde yiyoz işte
Nedense aklima millet aç ac karikatürü geldi
Mıgrene ek olarak karın agrın yok mu, ben karın agrısından ölüyorumRegl migreni yapmışlar hiç olmamış
Geçmiş olsun kuzumMıgrene ek olarak karın agrın yok mu, ben karın agrısından ölüyorum
He bende yok suan canımcım Anna da var mıgrenı tutmus ya, karın agrın yok mu dedımGeçmiş olsun kuzum
Şimdi mi bebiskom regl zamanı mi?Mıgrene ek olarak karın agrın yok mu, ben karın agrısından ölüyorum
Regl zamanı. Bacak agrısı ve kramp. Evlerden ırakŞimdi mi bebiskom regl zamanı mi?
Ben de bacak ağrısı falan var canım öyle karin agrim yok
Size geçmiş olsun ozaman regl zamanı benimde ağrım var arada fazlalaşır arada hiç olmaz ama genellikle yorgun sinirli ve duygusal olurum sinek uçsa önümden neden uçuyor diye ağlarım ahahahhahaŞimdi mi bebiskom regl zamanı mi?
Ben de bacak ağrısı falan var canım öyle karin agrim yok
Ay sinir bende de varSize geçmiş olsun ozaman regl zamanı benimde ağrım var arada fazlalaşır arada hiç olmaz ama genellikle yorgun sinirli ve duygusal olurum sinek uçsa önümden neden uçuyor diye ağlarım ahahahhaha
KeskeeeeCidden regl olunca keşke şu duygusal değişimlerimiz olmasa duygusallığımdan yorgunluğumdan ve ağrımdan öleceğim keşke ağrısız sızısız geçse duygusal olarak etkilenmesek normal geçse