- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Bnde sen ahahhahah yazdıkça gülüyomahahahahah çok güldüm ya çok kullanırım fkjdgdkfjfd randomundansa ahahahah daha cazip geliyor ahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde sen ahahhahah yazdıkça gülüyomahahahahah çok güldüm ya çok kullanırım fkjdgdkfjfd randomundansa ahahahah daha cazip geliyor ahahahah
Ben aradim valla bir baktim ulaşılamıyor.Konustugum eşcinsel erkekler sanırım buna fena dokundurdular.İntikam güzel şey bende alirim.
Bir yerde okumuştum kizin biri eski sevgilisinin is yerine isimsiz uzerinde ölüm kapinda yazan çelenk yollamış.
Brokolis cıgım sevgilinin olmasına cok sevındım niye bilmiyorumOff bir de şey yapmıştım sevgilime
Kardeşime yeni bı hat alınca işletmek için wp tan yazmıştım
Selam ben x diye
Megersem x takıntılıymis benimkine. X ismini çok fazla kişide var diye seçmiştim.
Bir iki mesaj yazdı engelledi ben aşkım seni özledim vs gibi sapıkça ifadeler kullanınca
Sonra ben aradım x diye beni instadan eklemiş bı şeyler diyo dedim
Nasıl yani seni nasıl bulmuş vs dedi bana da yazdı engelledim dedi
Sonra beni bı tirsma aldı. Şimdi şaka yaptım desem beni haslayacak sen beni mi deniyorsun guvenmiyorsun diye
Konuyu kapasam kardeşimin numarası engelli onda er geç ortaya çıkacak afsagaba
Söylemiştim bı 10 dakikalık kızma ve öğüt arası bı şeyle yirtmistim
Bu utancli hurma hikayesi
Sevgilim bunu okuyorsan seni seviyorum valla amacım şakaydı
Aklında olan varsa böyle ergence saçma sapan bı olayı yapmasın pilis
Brokolis cıgım sevgilinin olmasına cok sevındım niye bilmiyorum
Sırf düşmanlarına değil, dosta da korku saçıyor BrokolisBrokolis cıgım sevgilinin olmasına cok sevındım niye bilmiyorum
Sırf düşmanlarına değil, dosta da korku saçıyor Brokolis
Anlatayım Brokoliscım de hangisini anlatsam karar veremiyorumbenneyanginlargordum yeterli olgunlukta bir hurma anlatmamız yalnız elf hozlerimden kaçmadı
Piste alalım lütfen
Aklı olan eğlensin zatenOkudukca boşa geçen yıllarıma yanıyorum. Keşke ben de yaramazlıklar yapsaymışım.
Anlatayım Brokoliscım de hangisini anlatsam karar veremiyorum
Brokolis bu arada orlondo Bloom hayranıyım♥
Siz boyle diyince anlatamıyorum iste. Senın o utandıgın gunah lar benım ıcın cerezEn utandiğından başla valla ben hiç kimseye anlatamadigim şeyleri yazdım fsahajaj
Adeta günah çıkardım
Okudukca boşa geçen yıllarıma yanıyorum. Keşke ben de yaramazlıklar yapsaymışım.
Artık kaçarın yok bis zamanı bak duyuyor musun alkışlar senin için, haydi sahneye çık artık hurmanlaSiz boyle diyince anlatamıyorum iste. Senın o utandıgın gunah lar benım ıcın cerez
Bız yaptıkta ne oldu sahtık sahbaz oldukAman ya utanç kaynağı çoğu boşver ömür oldukça zaten önüne çıkar yeni fırsatları degerlendirirsin
Siz boyle diyince anlatamıyorum iste. Senın o utandıgın gunah lar benım ıcın cerez
Yaşlandım bence artık.Aman ya utanç kaynağı çoğu boşver ömür oldukça zaten önüne çıkar yeni fırsatları degerlendirirsin