- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Yaaa hayırlısı olsunn diyelim daha nice guzel aşklara:))Evlendik bosandık, oyuzden aska beddua ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa hayırlısı olsunn diyelim daha nice guzel aşklara:))Evlendik bosandık, oyuzden aska beddua ediyorum
Ahahhahahahaha ben kıyamadığımdan intikam alamadım yoksa neler yapardım Allaha havale ettim hepsini bide onlarla mı uğraşıyım üşengecim ben ahahahahahhaAma yemin ederim haketmisti
Sana bi sır vereyım kıyamayana kıyıyolarAhahhahahahaha ben kıyamadığımdan intikam alamadım yoksa neler yapardım Allaha havale ettim hepsini bide onlarla mı uğraşıyım üşengecim ben ahahahahahha
Küçük bir intikam meselem var, kaça halledersiniz, bu aralar kaça gidiyor intikam işleriAma yemin ederim haketmisti
Ben sevmeyi de beceremediysem demek ki, tam tersi gözüme gözüme batar da batar her yapılan ne hurma yedim ne sevmeyi becerdim, öldüm de gömenim yok herhalde
İtiraf ediyorum bunu bende yaptim.Hem de escinsellerin olduğu bir sitede eski sevgilimin numarasini dagittim.Sonra bende aradim bir baktim teli kapatmis.Off benim ilk aklıma gelen hurma mi suç duyurusu mu emin değilim:
Sevmediğim bı oğlanın numarasını gece 3 gibi chatte azmis dayılara yazmıştım
Dönen bunu bı erkek açtı diyordu 2 gün devam etmiştim
Yaptım ve pişman degilim
Küçük bir intikam meselem var, kaça halledersiniz, bu aralar kaça gidiyor intikam işleri
Uyumlu ve sevimli gibi görünürüm ama tipin tekiyim belki de o yüzden yooo ne sevimli ne uyumlu gibi görünüyorsun diyen çıkmasa bariNedenn öyle dusunuyosun
Bende kiymadim ki sadece çeşitli kültürdeki dayıları çeşitli libido seviyelerinde üstüne saldım sbshsjjsAhahhahahahaha ben kıyamadığımdan intikam alamadım yoksa neler yapardım Allaha havale ettim hepsini bide onlarla mı uğraşıyım üşengecim ben ahahahahahha
İtiraf ediyorum bunu bende yaptim.Hem de escinsellerin olduğu bir sitede eski sevgilimin numarasini dagittim.Sonra bende aradim bir baktim teli kapatmis.
Özgüvenli olmak iydir herzman insan kendine guven duyunca daha güclü oluyoUyumlu ve sevimli gibi görünürüm ama tipin tekiyim belki de o yüzden yooo ne sevimli ne uyumlu gibi görünüyorsun diyen çıkmasa bari
Kıymak kıyarım artık ahahahahah eskidendi kıyamamalarım alttan alışlarım şimdi sevmeiyorum etmiyorum ama üşeniyorum ahahah ders çalışmaya üşendiğim gibi intikamada üşeniyorum ahahahah yoksa nasıl alırdım intikam tüm kirlilerini döküp kardeşiyle çevresiyle düşmanda ederim hem vezirde yaparım hem rezilde ederim önceden vezir yaptığımı şimdi rezil etmesinide bilirim ahahah ama uğraşmıyorum boş insanlarla uğraşıp vaktimimi harcıyım ahahahSana bi sır vereyım kıyamayana kıyıyolar
Kıy gıtsın
Kesinlikle haklısın vaktini sokak hayvanlarına harca daha ıyı, sevaba girersinKıymak kıyarım artık ahahahahah eskidendi kıyamamalarım alttan alışlarım şimdi sevmeiyorum etmiyorum ama üşeniyorum ahahah ders çalışmaya üşendiğim gibi intikamada üşeniyorum ahahahah yoksa nasıl alırdım intikam tüm kirlilerini döküp kardeşiyle çevresiyle düşmanda ederim hem vezirde yaparım hem rezilde ederim önceden vezir yaptığımı şimdi rezil etmesinide bilirim ahahah ama uğraşmıyorum boş insanlarla uğraşıp vaktimimi harcıyım ahahah
Tanıdıgım en tatlı en uyumlu insansınUyumlu ve sevimli gibi görünürüm ama tipin tekiyim belki de o yüzden yooo ne sevimli ne uyumlu gibi görünüyorsun diyen çıkmasa bari
Yazinizdan cok 5 kez ahahhaha demenize güldümKıymak kıyarım artık ahahahahah eskidendi kıyamamalarım alttan alışlarım şimdi sevmeiyorum etmiyorum ama üşeniyorum ahahah ders çalışmaya üşendiğim gibi intikamada üşeniyorum ahahahah yoksa nasıl alırdım intikam tüm kirlilerini döküp kardeşiyle çevresiyle düşmanda ederim hem vezirde yaparım hem rezilde ederim önceden vezir yaptığımı şimdi rezil etmesinide bilirim ahahah ama uğraşmıyorum boş insanlarla uğraşıp vaktimimi harcıyım ahahah
Yani Terliksi amipler ilgi alanımın dışında uğraşmıyorum onlarla gitsin koronolarla takılsınlar ahahahahKesinlikle haklısın vaktini sokak hayvanlarına harca daha ıyı, sevaba girersin
Ben aradim valla bir baktim ulaşılamıyor.Konustugum eşcinsel erkekler sanırım buna fena dokundurdular.İntikam güzel şey bende alirim.Ay ben arayamadim çok tırstım yakalandım diye
bak geneYani Terliksi amipler ilgi alanımın dışında uğraşmıyorum onlarla gitsin koronolarla takılsınlar ahahahah
ahahahahah çok güldüm ya çok kullanırım fkjdgdkfjfd randomundansa ahahahah daha cazip geliyor ahahahahYazinizdan cok 5 kez ahahhaha demenize güldüm