- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Hep beraber insallahYaa tokatı bastım kısmında kahkaha attım çok yaşayın e mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep beraber insallahYaa tokatı bastım kısmında kahkaha attım çok yaşayın e mi
Tabıı o gozumde kıvanclastıkca ben oldum Kibariye nın annesi, orası ayrıCok guzel guluyordu ve asırı eglenceli sohbeti vardı bi sure sonra gozume kıvanc tatlıtug gibi gelmeye baslamıstı
Şöfeeerrrr şöferTabıı o gozumde kıvanclastıkca ben oldum Kibariye nın annesi, orası ayrı
Valla ya ozguvenımı emmıstı askŞöfeeerrrr şöfer
Kiboş bile değil annesiTabıı o gozumde kıvanclastıkca ben oldum Kibariye nın annesi, orası ayrı
Kıbos olsam gene ıyı baya annesiydımKiboş bile değil annesi
Yani insan aşık olunca kusurları yok oluyor bende gülüşünü severdim eski sevgilimin sakalları çok hoşuma giderdi oynardım şimdi gözüme çok çirkin geliyor buna mı aşıktım diyorum ahahahahCok guzel guluyordu ve asırı eglenceli sohbeti vardı bi sure sonra gozume kıvanc tatlıtug gibi gelmeye baslamıstı
Gercekten insan sevince hicbir eksisini görmüyor.Cok guzel guluyordu ve asırı eglenceli sohbeti vardı bi sure sonra gozume kıvanc tatlıtug gibi gelmeye baslamıstı
Ben sevmeyi de beceremediysem demek ki, tam tersi gözüme gözüme batar da batar her yapılan ne hurma yedim ne sevmeyi becerdim, öldüm de gömenim yok herhaldeYani insan aşık olunca kusurları yok oluyor bende gülüşünü severdim eski sevgilimin sakalları çok hoşuma giderdi oynardım şimdi gözüme çok çirkin geliyor buna mı aşıktım diyorum ahahahah
Aminn aşk bizi ne hale sürükledi yahuAllah beni kibariyenın annesine cevıren askın belasını versin kızlar.
Sanki sevince kus konduruyolar en guzelı en cok kendını sevmekBen sevmeyi de beceremediysem demek ki, tam tersi gözüme gözüme batar da batar her yapılan ne hurma yedim ne sevmeyi becerdim, öldüm de gömenim yok herhalde
Ee sonuc ne oldu evlendinizmi yoksa sevgilimisiniz halaAllah beni kibariyenın annesine cevıren askın belasını versin kızlar.
Tek ayak ustunde bekle kosede baya buyuk bir suc cezanı cek hemenOff benim ilk aklıma gelen hurma mi suç duyurusu mu emin değilim:
Sevmediğim bı oğlanın numarasını gece 3 gibi chatte azmis dayılara yazmıştım
Dönen bunu bı erkek açtı diyordu 2 gün devam etmiştim
Yaptım ve pişman degilim
aHAHAHAHAHAHHA yok artık ahahahahahahahhahaahahahOff benim ilk aklıma gelen hurma mi suç duyurusu mu emin değilim:
Sevmediğim bı oğlanın numarasını gece 3 gibi chatte azmis dayılara yazmıştım
Dönen bunu bı erkek açtı diyordu 2 gün devam etmiştim
Yaptım ve pişman degilim
Evlendik bosandık, oyuzden aska beddua ediyorumEe sonuc ne oldu evlendinizmi yoksa sevgilimisiniz hala
Nedenn öyle dusunuyosunBen sevmeyi de beceremediysem demek ki, tam tersi gözüme gözüme batar da batar her yapılan ne hurma yedim ne sevmeyi becerdim, öldüm de gömenim yok herhalde
Tek ayak ustunde bekle kosede baya buyuk bir suc cezanı cek hemen
aHAHAHAHAHAHHA yok artık ahahahahahahahhahaahahah
İyi olmus zaten az bileAma yemin ederim haketmisti