Yo, yüksek egitimli olmak tabi ki iyi iş yapmak anlamına gelir. Tuvalet temizlemek için okul okumaya gerek var mı sizce?? Ulkemizdeki issizlik problemi gun gibi ortada, yine de unv mezunu olmayı bu sekilde değersizlestiremezsiniz. Insanlar madem hayatlarının 4 yılıni okula yatırıyorlar, karsılığını tabi ki isteyeceklrr.
Gercekten ABD is deneyimi olan, lisans mezunu bir insan mısinız??? Su yazdıklarinızla sadece kendinizi değil bütun toplumu aşağı çektiginizin farkında mısinız?? Temizlik , temizlik görevlisinin işi. Temizlik işinin saati bir miktar paraya, amirlik işinin saati ise daha çok paraya yapılıyor. Amire çok para verip kusmuk temizleten şirket yonetimi net salaktır, parasinı çöpe atıyordur. Ayni sekilde amir olarak çalıştığın yerde b.k temizlemezsin kardeşim, hem kendi zamanını ziyan edersin işinden geri kalirsin , hem de işin olmayan alakasız bir işte bariz kullanılırsın.
Gece 2ye 3e kadar çalışmayı da burda guzelleyemezsiniz, hem yasalara aykıri, hem çalışma ahlakına aykırı, hem zalimlik, hem sağlıksız... nerden baksam saçmalık. Gece 1de 2de çalışma olmaz kardeşim o kadar. Burda böyle bir saçmalığı ben çektim git sen de çek diyeceğinize, çalışan haklarını korumanız gerek ben çektim kimse çekmesin demelisiniz.
Cahil biri yazsa eyvallah ama bunca hayat deneyimi olan birinin şunları yazması cehaletten ote gerizekalılık
toplumumuz okumuşu okumamışı acınacak halde.