- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- Konu Sahibi diet killer
- #1.121
Biberiye yagini bende duydum ama surmedim hic bisey sürmeden bir güzel sardim vucuduma
Bende yapayım onu inş bi sonuç verir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biberiye yagini bende duydum ama surmedim hic bisey sürmeden bir güzel sardim vucuduma
Verir ama her gün sar ve spor yap ben 45 gunde 9.3 kg verdimBende yapayım onu inş bi sonuç verir :)
Verir ama her gün sar ve spor yap ben 45 gunde 9.3 kg verdim
Martin 17 simi eğer öyleyse harikaBende ayın 17sinden beri yapıyorum 4.5 kg vermişim :)
Martin 17 simi eğer öyleyse harika
MiBende ayın 17sinden beri yapıyorum 4.5 kg vermişim :)
Muhtesemsin peki sen nazil verdinEvet cnm 11 günde
Mart 17
Mi
Muhtesemsin peki sen nazil verdin
Supersin canim bende spor ve diyet yapiyorum her gün 12 km yürüyorum ama neden agir veriyorum anlamıyorumCnm ben yemeği azalttım tam tabak değil de yarım tabağa düşürdüm örneğin ekmeği kestim arada kaçamaklarım da oldu ama spor en çok etkisi mekik çekiyorum sabah akşam bisiklet çevirme hareketleri yan hakeretleri vs ve bol bol su içiyorum :)
Supersin canim bende spor ve diyet yapiyorum her gün 12 km yürüyorum ama neden agir veriyorum anlamıyorum
Ah su suyu bi icebilsem onun yerine maden suyu iciyorum görüşürüz canim. Ben kaçar koşu bandina cikar bu günlük sporumuda yapayimBilmiyorum ki cnm valla ben sudan dolayı diyorum midem bulansada içmeye çalışıyorum normalde bende yavaş veririm :)
Ah su suyu bi icebilsem onun yerine maden suyu iciyorum görüşürüz canim. Ben kaçar koşu bandina cikar bu günlük sporumuda yapayim
merhaba canım 2 günde sadece 300 gram vermişim:))senin nasıl gidiyor canım kaç kilo vermelisinKızlar slm nasıl gidiyor kilolar
Ya fıstık senin menülerine bayılıyorum çok dikkat ediyorsun harikasınEvett öğle yemeği yarım tabak patates piyazı 2-3 lokma ekmek :)
merhaba...ilk başlarda benimde öyle oldu hatta 2 hafta aynı kiloda kaldım çocuk gibi ağladım hatta eşime ben bırakacam olmuyor dediği mi bilirim ama bu gün çıkdım tartıya yani spordan sonra 80,1 kg bu gün 45. günümdü başlagıçda 90,1 kğ başlamıştım toplamda 10 kiloyu verdim. kilolar arada ya yavaşlıyor yada takılıyor bi kaç gün ama pes etmek yok daha 20 kilo daha verecem asıl hedefim 55 kg.... hatta eşim ödül olarak cep telefonu aldı ne kadar mutlu oldum... birde ben hedeflerimi az kiloda tutup vadeyi uzun tuttum...merhaba canım 2 günde sadece 300 gram vermişim:))senin nasıl gidiyor canım kaç kilo vermelisin
Ya fıstık senin menülerine bayılıyorum çok dikkat ediyorsun harikasın
Günaydın canım nasılsın ben spordan sonra aydın kendimi sokağa arada kaçamak olur dert etme benimde iki tane günüm var onları biniş günü koydum hepsini yiyorum.! :)