- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.441
yoo ne durumu
iyiyimmmm canlarim sizler nasilsinizzzz
bir şeyler yeme, içme yada uyuma tweety karar veremiyor da ne yapacağına
çok şükür iyiyizsende de durumlar karışık mı ebrucum
yoo ne durumu
bir şeyler yeme, içme yada uyuma tweety karar veremiyor da ne yapacağına
bizde iyiyiiikkk sekerimmm ne yesem die dusuyordumda yemekmi aburcuburmu yoksa icecekmi icsem yoksa yatip zibarsammi
haaolmazmi canim yaa, sürekli biseyler yemek istiyorum :97: biraz öncede :131: yedim
ya bide uykummu var ne :44:
bu saatte bisey yeme derim ama galiba ben yaticam artik :97:
öpüyorum siziiii görüsürüz canlarim kisa oldu sohbetimiz ama yarin uzun uzun sohbet ederizz insllh iyi gecelerrrr
haaolmazmi canim yaa, sürekli biseyler yemek istiyorum :97: biraz öncede :131: yedim
ya bide uykummu var ne :44:
bu saatte bisey yeme derim ama galiba ben yaticam artik :97:
öpüyorum siziiii görüsürüz canlarim kisa oldu sohbetimiz ama yarin uzun uzun sohbet ederizz insllh iyi gecelerrrr
bende kalkip bi corba iceyimmm bari
bacimmm ne kaaaa uykucusunnnnhadinn iyi gecelerrrr ALLAH RAHATLIK VERSIN...
inşallah iyi geceler canım kendine iyi bak Allah'a emanet ol
yok sirayla heppsinee karar verdimmmsonunda çorbada mı karar kıldınbende bitiremedim muhallebiyi yaa:78: ben pek sevmem öyle ağır geliyor bana bir kase bile.
valla 2 gündür geceleri uyumuyorum, sabahin 7-8inde yatiyorum öglende uyaniyorum, gece uykusu gibisi yok ya, en iyisi zorlada olsa yatayim belki uyurum
sanada Allah rahatlik versin canim
sende Allaha emanet ol canim görüsürüz iyi gecelerrrr
yok sirayla heppsinee karar verdimmm
anladim canim ewet gece uykusu gibisi yokk canimmm git yat dinlennn
üsüyorum yaaaaa:26::94::85:
oylemiymisssevet gece uykusunda melatonin hormonu salgılanıyormuş ve bu salgılanan hormon kanserden ve kronik hastalıklardan koruyormuş ama ne yazıkki uyumadığımız için bizler bu hormonda az salgılanıyor.
neden :44: kansızlık mı var sende yoksa benim gibi balkonda mısın
oylemiymisss
yok ikiside degil trden geldik havalar burda biraz serin evde soguk sanirim bu yuzden geldigimden beri usuyorumm burda :2:
sen balkondamisin komsulariniz simdi diodur esra gene cit cit internette diyeee
hımm anladım canım üzerine hırka al iyi gelirburdada serin olsa keşkeee hava
yok canım burda kimsenin kimseden haberi yok görmüyorlardır beni hatta 9. kattayım