- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.421
bende pek sevmiyordum ama yinede Allah günahlarını affetsin inşallah.
Aminn Insallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende pek sevmiyordum ama yinede Allah günahlarını affetsin inşallah.
Aminn Insallahhh
canım ben çıkıyorum yoruldum bugün bayağı dinlenmek istiyorum artık Allah'a emanet ol görüşürüz yine
selammmmmmm himaaa kimsecikler yuk
selammmmmmm himaaa kimsecikler yuk
ben variiiiiimmmmm
bende burdayım selammmmmmmm :2::2::2:
selammmm bacilar nasilsiniz biraz gec oldu cevap ama o topikten o topige atlaya atlaya anca geldimmmhepsine ayak ustu ugrayim dedim ama cok israr ettiler cay ic yemek ye ondan geciktimmmaklim fikrim yemek yemekteee ama hala zayifimmm cunkuuuuu yemek istedigim halde yemiyip kucuk seylerle acligimi bastirdigim icin oluyor halbuki yesemmmm bende kilo alirimmm demiii ne guzel kendim soruorum kendim cevapliyorummm ne oldu baga ne oldu boyleeehahahahahahah tey tey tey teyyyyyyyyyyyyyyy
iyidir çok şükür sen nasılsın gördüğüm kadarıyla kararsız durumdasın
bende iyiyimmm cok sukur ewet ya hep boyle oluyor sekerimmm sonuc uyumak ama bu sefer uyumak yok sence hanigisini seceyim yawww
bir şeyler ye iç takıl kafana göre bende muhallebi yiyeceğim şimdi az şekerli kendim yaptım
bende burdayım selammmmmmmm :2::2::2:
heyyy aklima degisik fikirler getirme gece gece kalkar bende muhallebi yaparim ha saten hazirlarindan var sutle kaynatacam tamam ammmma yaparmiyim yapmam kim ugrasacak simdi
selam hepicinizeee
selam hepicinizeee
yarın yaparsın sende ama güzel gidiyo soğuk soğuk
iyiyimmmm canlarim sizler nasilsinizzzz
olmezde sag kalirsamm yarin yaparimm insALLAH
çok şükür iyiyiz sende de durumlar karışık mı ebrucum