- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.461
canim su kendi ailesiyle diye yere konu actimda fikir danismak icin bi baksana haklimiyim haksizmiyim ayrimcilik varmi yokmu?:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yokya burda havalar cok degisken tisort giy cik sonra ceketini giyinip islanmis olarak donersin yani ewe
sesler gidiyodurrr sitedemi oturuorsunuz havuzda varmiannen baban bisey demiyormu geceleri internette napion felan diye
seni seniiiiiiiiiiiii gunduz acmion gece bisey demesinler diye demiiiiiiiiiiiiii bide balkona saklanmissss seni seniiiiiiiiiiiiiiiiibayağı değişkenmiş
havuz var ama süs havuzu diyolar demezler mi ama ben genelde gece girdiğim için öyle çok sorun olmuyor gündüz pek açmıyorum bilgisayarı hatta hiç desek daha iyi olur.
canim su kendi ailesiyle diye yere konu actimda fikir danismak icin bi baksana haklimiyim haksizmiyim ayrimcilik varmi yokmu?:26:
seni seniiiiiiiiiiiii gunduz acmion gece bisey demesinler diye demiiiiiiiiiiiiii bide balkona saklanmissss seni seniiiiiiiiiiiiiiiii
yok yaa niye saklanayım yaptığım kötü bir şey yok ki onlar güvenir bana bende onların güvenini asla boşa çıkarmam. ilk defa bugün çıktım balkona sıcak diye yoksa hep içerideyim
afferin akilli kiz ol uslu dur
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSINNNcanım ben çıkıyorum uykum geldi Allah rahatlık versin kendine iyi bak görüşürüz Allah'a emanet ol
benim gibi akıllısını bulamazsın valla evden okula okuldan eve
selam şekerler...nasılsınız bakayım.............
selammm ben iyiyiiimmm sen nasilsinnn ikiz ablaa
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSINNN
efferimmmmm efferimmm oglum olursa seni istemeye geliriz bi 20 25 sene sonra
selam şekerler...nasılsınız bakayım.............
dün üsüyorum dedimmm galiba hasta olacagim bogazim agriyor burnum akiyor hapsuruyorum:2::2::2::2::2::2::18::18:
gecmis olsun...
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
iyiyim biraz burnum akiyor ama sinirlerim bozuldu bi konuda...