Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

canim su kendi ailesiyle diye yere konu actimda fikir danismak icin bi baksana haklimiyim haksizmiyim ayrimcilik varmi yokmu?:26:

yokya burda havalar cok degisken tisort giy cik sonra ceketini giyinip islanmis olarak donersin yani ewe:KK1::KK1::KK1:

bayağı değişkenmiş :KK1:

sesler gidiyodurrr :KK1: sitedemi oturuorsunuz havuzda varmi:KK9:annen baban bisey demiyormu geceleri internette napion felan diye:KK15:

havuz var ama süs havuzu :KK1: diyolar demezler mi ama ben genelde gece girdiğim için öyle çok sorun olmuyor gündüz pek açmıyorum bilgisayarı hatta hiç desek daha iyi olur.

bayağı değişkenmiş :KK1:

havuz var ama süs havuzu :KK1: diyolar demezler mi ama ben genelde gece girdiğim için öyle çok sorun olmuyor gündüz pek açmıyorum bilgisayarı hatta hiç desek daha iyi olur.
seni seniiiiiiiiiiiii gunduz acmion gece bisey demesinler diye demiiiiiiiiiiiiii bide balkona saklanmissss seni seniiiiiiiiiiiiiiiii:KK60::KK60::KK60:

seni seniiiiiiiiiiiii gunduz acmion gece bisey demesinler diye demiiiiiiiiiiiiii bide balkona saklanmissss seni seniiiiiiiiiiiiiiiii:KK60::KK60::KK60:

yok yaa niye saklanayım yaptığım kötü bir şey yok ki onlar güvenir bana bende onların güvenini asla boşa çıkarmam. ilk defa bugün çıktım balkona sıcak diye yoksa hep içerideyim :KK1:

canım ben çıkıyorum uykum geldi Allah rahatlık versin kendine iyi bak görüşürüz Allah'a emanet ol :KK16::KK16:

Son düzenleme:
dün üsüyorum dedimmm galiba hasta olacagim bogazim agriyor burnum akiyor hapsuruyorum:2::KK14::KK14::KK14::KK14::2::2::2::2::2::18::18:

iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSINNN:KK3::KK3:

:KK1::KK1::KK1:efferimmmmm efferimmm oglum olursa seni istemeye geliriz bi 20 25 sene sonra:KK1::KK1::KK1:

:KK1::KK1: bastonla karşılarım bende sizi artık :KK60::KK60::KK60:

selam şekerler...nasılsınız bakayım.............:KK9:

selam ablacım iyiyiz çok şükür sen nasılsın? ikizlerin nasıl oğlun nasıl :KK3::KK3:

dün üsüyorum dedimmm galiba hasta olacagim bogazim agriyor burnum akiyor hapsuruyorum:2::KK14::KK14::KK14::KK14::2::2::2::2::2::18::18:

dün balkonda dura dura benimde burnum akmaya başladı saçımda ıslaktı sanırım banada hastalık yolu gözüküyo :78::78:

Son düzenleme:
X