Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

nolsun canim yaa iyilik ayni tas ayni hamam :KK52: evet ya simdiden özledim civcivimi :KK9:
sana tatil yok mu canim:nazar:

yok canım yaa nerdeeeeee :KK5::KK5: çalışmaya başlamam lazım seneye sınava giricem öğretmenlik için işi son dakikaya bırakmayayım diyorum ama pekte çalıştığım yok işte bakalım kısmet artık bakarsın giderim hiç belli olmaz :44:

sen gitmiyor musun canım biyerlere :)

yok canım yaa nerdeeeeee :KK5::KK5: çalışmaya başlamam lazım seneye sınava giricem öğretmenlik için işi son dakikaya bırakmayayım diyorum ama pekte çalıştığım yok işte bakalım kısmet artık bakarsın giderim hiç belli olmaz :44:

sen gitmiyor musun canım biyerlere :)

hmmm hayirlisi bakalim canim, ben agustos sonunda canim daha var yaniii, TRye geliyom, antalyadan baslicam komple akdeniz ege turu yapicam arabayla:KK53::KK53:
öleee yine Antalyaya dönücem, senide alayimmi beraber gezekkk:KK53::KK53::KK52:

ayy bu işi çok beğendim ben olur olur uça uça gelirim hemde :KK1::KK1::KK1:

:KK1::KK1::KK1:e hadi ozaman bulusak :KK52: begendigimiz yerlerde dururuz biraz denize gireriz sonra arabaya atlayip devamm gidicez yine begendigimiz yerlerde dururuz biraz gezeriz böylee devammm :KK55::KK55::KK55: süper olur valla :KK52:

bu arada bugün bi istahliyim bi istahliyimki sorma :KK53: neler yiyesim var yahu :125::125::125::125:

:KK1::KK1::KK1:e hadi ozaman bulusak :KK52: begendigimiz yerlerde dururuz biraz denize gireriz sonra arabaya atlayip devamm gidicez yine begendigimiz yerlerde dururuz biraz gezeriz böylee devammm :KK55::KK55::KK55: süper olur valla :KK52:

bu arada bugün bi istahliyim bi istahliyimki sorma :KK53: neler yiyesim var yahu :125::125::125::125:

olur olur valla gezeriz :KK9::KK9:
:KK1: neler yiyesin var söyle bakim :KK9:

:KK52::KK52: sen nasıl evlendin peki canım? yanlış hatırlamıyorsam sormuştum evlilik teklifleriniz nasıl oldu diye tweety görücü usulü demişti bide ikiz abla sanırım yoksa senmiydin o karıştırdım mı :44::44:

hmmm bana sordugunu hatirlayamadim canim belki ben yoktum o gün:KK52:

ya simdi biz 6 ay ciktik ama ailelerimizin haberi vardi bundan sonra istemeye geldiler ve sözlendik 1 sene sonrada dügünümüz oldu:KK1:
yani 6 ay flört, sonra söz 1 sene sonrada dügün böle iste :KK53::KK53:

X