- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.141
selam kıslar nasılsınız ben kendimi çok genç hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebrucum nasılsın canımm
iyyim canim seni sormali sen nasilsinnn
iyiyim çok şükür nasıl gidiyo temizlik umarım artık yapmıyosundur
hehe büyük temizlik bitti normale gectim artik günlük temizlik yaniiii:44:
ee artık geç yanii ee daha daha ne var ne yok tweetyde gitti özleyeceğiz tweetyi
nolsun canim yaa iyilik ayni tas ayni hamam evet ya simdiden özledim civcivimi
sana tatil yok mu canim
yok canım yaa nerdeeeeee çalışmaya başlamam lazım seneye sınava giricem öğretmenlik için işi son dakikaya bırakmayayım diyorum ama pekte çalıştığım yok işte bakalım kısmet artık bakarsın giderim hiç belli olmaz :44:
sen gitmiyor musun canım biyerlere :)
hmmm hayirlisi bakalim canim, ben agustos sonunda canim daha var yaniii, TRye geliyom, antalyadan baslicam komple akdeniz ege turu yapicam arabayla
öleee yine Antalyaya dönücem, senide alayimmi beraber gezekkk
ayy bu işi çok beğendim ben olur olur uça uça gelirim hemde
e hadi ozaman bulusak begendigimiz yerlerde dururuz biraz denize gireriz sonra arabaya atlayip devamm gidicez yine begendigimiz yerlerde dururuz biraz gezeriz böylee devammm süper olur valla
bu arada bugün bi istahliyim bi istahliyimki sorma neler yiyesim var yahu :125::125::125::125:
olur olur valla gezeriz
neler yiyesin var söyle bakim
ya neler yiyesim yokki, ya adetliyim acaba ondanmi bu kadar istahim acildi en cokta pizza:97:
kiz senin sevgosun yokmu
bi ben olamadım yaa 2 gün gecikti bu yüzden canım çok çikolata istiyo seninde ondandır.
yok canım
alla alla niye gecikir ana vatan coktan kan aglamaliydi
hmmm demek öle
öyle öyle boşver sevgiliyi
peki canim
sen nasıl evlendin peki canım? yanlış hatırlamıyorsam sormuştum evlilik teklifleriniz nasıl oldu diye tweety görücü usulü demişti bide ikiz abla sanırım yoksa senmiydin o karıştırdım mı :44::44: