Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

KIZLAR HANGI SARKIYI DINLIYORSUNUZ SIMDIII???
ben titanic filminin muzigini dinliyorum pek bi duygulandimmm :KK43:

ben dinlemiyorum şu an hiçbişi .. titanic ne güzel filmdi dimii

kızlarrrrrr bu anneanne kaçarrrrrr......her ne kadar kendini genç hissetse de bu kadar yeter.....:84:

hepinize iyi geceler dilerken sohbetiniz için teşekkürlerimi sunuyorum.....tekrar görüşünceye değin hoşçakalın... sevgiyle kalın.....En Büyük KK

peki o zaman süper anneanne sana da iyi gecelerrr :KK61: biz de çok teşekkür ederiz güzel sohbetiniz içinn yine beklerizzz :KK54:

ben dinlemiyorum şu an hiçbişi .. titanic ne güzel filmdi dimii

peki o zaman süper anneanne sana da iyi gecelerrr :KK61: biz de çok teşekkür ederiz güzel sohbetiniz içinn yine beklerizzz :KK54:
ewet canim bencede cok guzel 2.cisini izledimmm igrencti 1.superrrr:KK19::KK19::KK19:

benim yarın erken kalkmak gerekiyo kızlar :KK5: uyusam iyi olacak yarın tekrar görüşmek üzere kısmetse :) ben çıkıyorum öpüyorum sizi Allah'a emanet olun iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin:KK16::KK16::KK54:

ikincisinde Jack geri dönüyormuş dimi öyle saçma bir şeyler duymuştum da izlememiştim ben de :)

aynenn ve her izleyişte aynı duygu yoğunluğunu yaşatıyor insana..

yok ya bende oyle sandim o yuzden izledimmm o ikincisi degilmisss leonardo di caprionun filmlerinden alinti yapip oyle olusturmuslar o klip gibi biseymis 2.cide jack felan yok titanicten bidene daha yapmislar ha bire diyorlar bu batmaz 1.cisi gibi felan oda bati verdi:KK1:

yok ya bende oyle sandim o yuzden izledimmm o ikincisi degilmisss leonardo di caprionun filmlerinden alinti yapip oyle olusturmuslar o klip gibi biseymis 2.cide jack felan yok titanicten bidene daha yapmislar ha bire diyorlar bu batmaz 1.cisi gibi felan oda bati verdi:KK1:

hadi yaa bunu bilmiyordumm.. hahaha batmaz denilen gemilerin kaderi demekki bu :KK1:

tweetycimm nerelere daldınn kimbilirrr :) ben de çıkıyorum artık canımcım.. öpüyorum seni çok yarın görüşmek dileğiyle iyi gecelerr :KK54: :KK54: :80:

X