Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

iyi akşamlarrr yok yok bu sayfa iyice boşkalmışş heryer toz kokuo :))
twety nerdesin kıss temizlik vakti gelmişş

alllah iyiliğini versinn emiii çok şekersin valla:)) kıssss benim çoraplarım vardı yatağın altında 2 seneden beri ordaydı nereye kaldırdın bak yer yapmış izi belli :)))
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
kızlarrrrrrrrr ben geldim :KK53:
İYİ BAYRAMLAR SEVDİKLERİNİZLE MUTLU, HUZURLU NİCE BAYRAMLARA :KK71:
nasılsınız, nasıl gidiyor :KK3::KK3:

hepinize iyi bayramlar daha çok bayram görün inşallah sevdiklerinizle

hayırlı bayramlar.......:KK9:
selammmmm gecmis bayraminiz mubarek olsunnnnnnnnnnnnnn :KK53: ah nerde o eski gunler topige bak kimsesiz kalmisss:KK37:
iyi akşamlarrr yok yok bu sayfa iyice boşkalmışş heryer toz kokuo :))
twety nerdesin kıss temizlik vakti gelmişş

herseyide benden beklemeee yasin olmus 30 kendi temizlgiini kendin yappppp beeeeee:KK52:

selammmmm gecmis bayraminiz mubarek olsunnnnnnnnnnnnnn :KK53: ah nerde o eski gunler topige bak kimsesiz kalmisss:KK37:
herseyide benden beklemeee yasin olmus 30 kendi temizlgiini kendin yappppp beeeeee:KK52:

seninde canım....:KK19:
nehaber tatlım,evet artık topiğimiz boş kaldı....:KK59:
neyse arada bizde gelir temizleriz...:63::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52:

selam ablacim eski tas eski hamam:KK1: sende ne var ne yok temizleyin temizleyin temizlik imandan gelir:nazar:

iyiyim canım sağol:KK19:..bendede aynı canım..:KK34:çocuklarla uğraşıyorum.:KK9::KK9:.ikizler okula gidiyor,okumayı sökmeye çalışıyoruz,bir yandanda ufaklığın döktüklerini topluyorum.:KK1:.günler gelip geçiyor...:97:
.

iyiyim canım sağol:KK19:..bendede aynı canım..:KK34:çocuklarla uğraşıyorum.:KK9::KK9:.ikizler okula gidiyor,okumayı sökmeye çalışıyoruz,bir yandanda ufaklığın döktüklerini topluyorum.:KK1:.günler gelip geçiyor...:97:
.

ayy ne guzel sen cocuklarinla vaktini geciriyorsun ben butun gun tek basima evdeyim surekli ve bunalima girdim galiba cok sklyorum:18::18::18::18:

Son düzenleme:

kız zilli zarife sen beni ikiz abla ilemi karıştırıosun benim yaşım daha 25,
30 olan ikiz abla :)))))
muhhhahahahahah topu ikiz ablaya attım :))))

X