- 13 Kasım 2008
- 907
- 41
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
bana bak cekirgeme emir vermiyim simdi gelsin seni yesin diyeeee
ezele benziyordu ama :44::44:
bizi resmen düsünsünler diye mi öyle bi final yaptilar acep
bunu üstüme alindim öyle olsun
bu degil tabi ben sana son kismini soledimmm
bitlensin mi
offfffffff kızlar internette bir sorun oldu..düştü bir daha giremedim...kafayı yiyecektim az kalsın............:84::84::84::84:
kızlar şuanda ne izliyosunuz tvde???
neyseki burdasın :))))hoşgeldin tekrarofffffffff kızlar internette bir sorun oldu..düştü bir daha giremedim...kafayı yiyecektim az kalsın............:84::84::84::84:
hamam bocegimi yollarim her yere yumurtlar...ayrica bitlerimide saalarim uzerineee alin alin sevmion beni bitlennbana bak cekirgeme emir vermiyim simdi gelsin seni yesin diyeeee
ezele benziyordu ama :44::44:
bizi resmen düsünsünler diye mi öyle bi final yaptilar acep
bunu üstüme alindim öyle olsun
heee her yeri bitler götürsünnnnbitlensin mi
aşk olsun ebrucum ben seni de çok sevdim ve bu topikte tanıştığım tüm arkadaşları çok sevdim iyi ki varsınız
anladım zaten ama sonu saçma btmiş
yaa sorma son bi kac gündür kkya her girisimde bende düsüyorum, baska sitelerde olmuyor sadece kk da:44::44:
iyidir kızlar...sıcaktan uyku tutmayan bir İzmir gecesinde burada vakit geçirmece.....
iyidir kızlar...sıcaktan uyku tutmayan bir İzmir gecesinde burada vakit geçirmece.....
offfffffff kızlar internette bir sorun oldu..düştü bir daha giremedim...kafayı yiyecektim az kalsın............:84::84::84::84:
kızlar şuanda ne izliyosunuz tvde???
bende seni cok sevdim canim ama tweetyye söyledim ben onu
bende de oluyor:26:offfffffff kızlar internette bir sorun oldu..düştü bir daha giremedim...kafayı yiyecektim az kalsın............:84::84::84::84:
mühürlü güller sen?kızlar şuanda ne izliyosunuz tvde???
beni sevmemis olanlar bitlensinbana dedi onu ben anladim
aşk olsun ebrucum ben seni de çok sevdim ve bu topikte tanıştığım tüm arkadaşları çok sevdim iyi ki varsınız
anladım zaten ama sonu saçma btmiş
bendeeee dusuomm:18::18::18:yaa sorma son bi kac gündür kkya her girisimde bende düsüyorum, baska sitelerde olmuyor sadece kk da:44::44:
ben bisey izlemiyom valla esim bi film izliyo:44:
hoşgeldin tekrardan :))
bende de oluyor:26:
mühürlü güller sen?
beni sevmemis olanlar bitlensin
bendeeee dusuomm:18::18::18:
kolumu kirdim duusupp
hamam bocegimi yollarim her yere yumurtlar...ayrica bitlerimide saalarim uzerineee alin alin sevmion beni bitlenn
kafasini elleyis sekli ezelindi ama boyu kisaydi ama yuzukteki zehri icti ezel o zehirde ne ariosa orda ne saacma fener neyin nesiydi insan bi yuzunu gosterir kim oldugunu bilek
heee her yeri bitler götürsünnnn
selammm
kaç saattir uzaktan sizi okuyorum
uykucuğunuz gelmedi mi?