Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

selammm :KK3:

kaç saattir uzaktan sizi okuyorum :KK1:

uykucuğunuz gelmedi mi?

sanırım henüz gelmedi :KK1: gel canım yakından yakından oku sende neden uzaktan bakınıyosun :KK64:

sağol canım...benim çok uykum geldi...eşimde işte sabah gelip uyandıracak...sonra çocuklar..........offffffffffff.....:84:
ama bırakıp kalkamıyorum ki...........:KK19::nazar::KK9:

Allah kolaylık versin ne diim valla zor :))

öylemiiiiii bende cekirgemi üzerine ziplattiririm :KK60: seni ham yapar ham :KK53:
yaa onu bunu birakta 3-4 gündür evde bi ses vardi böyle VIIIK diye öten sabaha kadar uyuyamadim korkudan ama nerden geldiginide anlayamadim bi türlü sesi yankilaniyordu cok korkmustum be böcek falandir diye neyseki sonra esim aradi taradi ve bulduuuuu ve inanmicaksiniz ama o öten pili bitmek üzere olan bi alarmmis :KK60::KK60::KK60:
alarmi aldim elime sinirden yerden yere carptim be, kac gün korkudan uyutmadi beni, yahu hem alarm öylemi öter onuda bilmiyom alla alla yaaa:44:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:iyi yapmışın valla

bende seni cok sevdim canim ama tweetyye söyledim ben onu :KK9::KK9::KK9:
:63::63::63::63:
selammm :KK3:

kaç saattir uzaktan sizi okuyorum :KK1:

uykucuğunuz gelmedi mi?
aleykumselam h.g:KK71:
öylemiiiiii bende cekirgemi üzerine ziplattiririm :KK60: seni ham yapar ham :KK53:
yaa onu bunu birakta 3-4 gündür evde bi ses vardi böyle VIIIK diye öten sabaha kadar uyuyamadim korkudan ama nerden geldiginide anlayamadim bi türlü sesi yankilaniyordu cok korkmustum be böcek falandir diye neyseki sonra esim aradi taradi ve bulduuuuu ve inanmicaksiniz ama o öten pili bitmek üzere olan bi alarmmis :KK60::KK60::KK60:
alarmi aldim elime sinirden yerden yere carptim be, kac gün korkudan uyutmadi beni, yahu hem alarm öylemi öter onuda bilmiyom alla alla yaaa:44:
nerden dusmus alarmm hemde viiik diye otuyorr:KK60::KK60::KK60::KK60:kac gundur nie uyku tutmadigi belliii:KK52::KK52::KK52:

iyigeceler.................:KK9:
bende kaçtım......:KK55:......görüşürüz.....:KK9:.....iyigeceler..........:KK5::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:

iyi geceler sanada canım tekrar bekleriz görüşmek üzere :))

ah bir bilsen nasıl geldi. kızım uyumuyor 11 den beri sallıyorum

saat 11 de yeminle kendimi genç hissediyordum

şuan çöktüm :84:

sabır sabır geçer inşallah bu günlerde :))

iyigeceler.................:KK9:
bende kaçtım......:KK55:......görüşürüz.....:KK9:.....iyigeceler..........:KK5::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:

iyi geceler sanada canim görüsürüz:KK71:

ah bir bilsen nasıl geldi. kızım uyumuyor 11 den beri sallıyorum

saat 11 de yeminle kendimi genç hissediyordum

şuan çöktüm :84:

Allah kolaylik versin canim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım site çok yoğun ondan galiba...............:KK31:

kesin ondandir canim ya :44:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:iyi yapmışın valla
:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

ayy ben de yatıyım artık kızlarr .. kendinize iyi bakın buluşalım tekrar :KK66: iyi gecelerr :KK16::KK16: :KK54: :KK54: :KK54:

sanada iyi geceler canim allah rahatlik versin görüsürüz :KK71:

geç geldim çabuk gidiyorum , sohbetiniz çok eğlenceli ve hoştu uzaktan okuduğum kadarıyla.

gelirim bundan sonra sizinle sohbete bende katılırım

kızım uyumuşken hemen yatıyım iyigeceler kızlarr :79:

ayy ben de yatıyım artık kızlarr .. kendinize iyi bakın buluşalım tekrar :KK66: iyi gecelerr :KK16::KK16: :KK54: :KK54: :KK54:

evet evet buluşalım yarın tekrardan:KK1: iyi geceler Allah rahatlık versin görüşürüz :))

işe bak ya size yazdım kızım uyudu bilseydim 11 de görür görmez yazardım. tühh şansa bak :KK43:(

uğurlu geldik biz :KK1::KK1:

saol canım sizede iyi geceler...fazla kaynatmayın :)))

yok yok kaynatmayız zaten giderek azalıyoruz herkesin uykusu gelmeye başladı :KK1:

:63::63::63::63:

aleykumselam h.g:KK71:

nerden dusmus alarmm hemde viiik diye otuyorr:KK60::KK60::KK60::KK60:kac gundur nie uyku tutmadigi belliii:KK52::KK52::KK52:

ya canim ayakkabi dolabinin üzerinde duruyordu :KK52:
yani bir yerde asli degildi ama nasil veya neyden etkilendiyse kendi kendine ötmeye baslamis bende ne bilim o öten seyin alarm oldugunu :KK47::KK47::KK47:

geç geldim çabuk gidiyorum , sohbetiniz çok eğlenceli ve hoştu uzaktan okuduğum kadarıyla.

gelirim bundan sonra sizinle sohbete bende katılırım

kızım uyumuşken hemen yatıyım iyigeceler kızlarr :79:

her zaman bekleriz :KK16:

bencede bir dakikanın bile kıymeti var iyi geceler görüşürüz tekrar :))

X