- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
çocuksuz olmuyo.evin neşesi onlar.bi gülüşleri dünyaya değer ya...
sadece bekarlığı doya doya yaşayıp öyle evlenilmeli bence...ben evlendiğim için pişman değelim mesela ama erken evlendim 18 yaşında.çocukluktan kadınlığa geçiyosun hemen..
evlilik yaşı bi bayan için 30 ideal bence
bencede erken yaşta evlenmemek lazım..bende 21 evlendim..ben evlendiğim zaman normal bir yaştı..ama şuanki aklım olsa enaz 25 i beklerdim............:96:
daha bi kere yedim ama marketlerde bulamadim tr marketinden almistik digerlerinde yok
eferimmmm
ben bilmiyorum...sen biliyonmu........
bende bilmiyom
yok yok biliyom alicaksin bi erik tohumumu fidanimi artik neyse ekiceksin balkonuna veya bahcene al sana erik agacine kaaa sacma konustum
daha bi kere yedim ama marketlerde bulamadim tr marketinden almistik digerlerinde yok
eferimmmm
bende bilmiyom
yok yok biliyom alicaksin bi erik tohumumu fidanimi artik neyse ekiceksin balkonuna veya bahcene al sana erik agacine kaaa sacma konustum
bencede
pazardadami yok canim :44::44:
ama bide şu yönden düşünmek lazım benim çocuğum 10 yaşına gelince ben 40' kıma merdiven dayamış olmamalıyım onun evlendiğini görebilmeliyim onun için erken evlenmek bi yandan iyi :))
evet yaaaa o da var, gecenlerde kayisi agaci aldim balkon icin, adam ne desin bi 3 sene sonra yersiniz artik diyobilmiommmbilenler bilmeyenlere anlatsinn ebru senin yaptigin tarifle erigi bi 4 sene sonra yerikkk
tabi bu arada eriği yemek için kaç sene bekmemiz lazım..:))))).tohum fidan olucak fidan ağaç olacak ağaça büyüyüp erik verecekde oooooooo
ay böyle yazınca aklıma çocukluk şarkısı geldi ....tohumlar fidana fidanlar ağaca ağaçlar ormana dönmeli yurdumda ....yuvadır kuşlara örtüdür toprağa can verir doğaya ormanlar yurdumda...............
ama bide şu yönden düşünmek lazım benim çocuğum 10 yaşına gelince ben 40' kıma merdiven dayamış olmamalıyım onun evlendiğini görebilmeliyim onun için erken evlenmek bi yandan iyi :))
burda pazar yokkiii orda varmi:44::44:
evet yaaaa o da var, gecenlerde kayisi agaci aldim balkon icin, adam ne desin bi 3 sene sonra yersiniz artik diyoolsun ben yinede aldim
bi anda seni TRde zannettim vallaaa
burda oluyor haftada 1
evet haklısın bu yönden ...mesela oğlum askere gidince ben daha 40 yaşında olucam
sordukmu ne zaman yeriz die deseydin
ne guzel saten trde de haftada 1 gun bizde oda yok
puhahaha bu hic aklima gelmemisti
bazi yerlerde, sali pazariydi carsamba pazariydi pazar pazariydi haftada 3-4 gün pazar oldugu oluyor ya canim
sen almanyada oldugundan eminmisin:44::44:
türkiyeden bahsediyom canim, yani TRde öyle ama burda haftada 1 gün evet yani maalesef
sesiniz kesildi kızlar???uyku mu bastırdı :)))
az önce sayfalara yetişemiyodum :)))
sesiniz kesildi kızlar???uyku mu bastırdı :)))
az önce sayfalara yetişemiyodum :)))