Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

selam canım...
Tweetysale kapsama alanı dışında vede tek arkadaşı mune görünüyor..:26:.yani ben ve diğerleride arkadaşlıktan çıkmışız.............:44:
hmmm anladım canımm gene ne yaramazlıklar yaptı bu kız acaba:)

Selam kızlar
Artık ben de yaşadığım tatsız olaylardan dolayı fazla takılmıyorum buralarda
Nasılsınız bakalım?
Esra'cım bayadır konuşamadık senle de zaten tatildeydin sen değil mi öyle okumuştum
Bu arada tweety'ye ne oldu yahu kaç gündür kapsama alanı dışında ne zaman döneceği konusunda bilgisi olan var mı?:26:

selamm canım nasılsın
evet bayadır konuşamıyoruz seninle ne yaptın üniversite işini inşallah istediğin olmuştur
iyiyim ben çok şükür evet tatildeydim yaklaşık 2 hafta oldu döneli :) hayırdır canım tatsız olay nedir yoksa annen mi :44:
tweety'i bilmiyorum tatile gittim geldim kapsama alanı dışındaydı hala da öyle tatilde pek giremedim buraya bir bilgim yok ne yazık ki bende merak ediyorum :97:

İyiyim canım
Gittik kaydı yaptırdık bi de yurda kayıt oldum ama içime pek sinmedi sanırım yurdu değiştireceğim :97:
Yok canım ya burda bikaç yorum canımı sıktı muhattap bile olmadığım insanlar tarafından saçma sapan ithamlara maruz kaldım
tweety'nin mesajlarına da baktım kötü bişey göremedim :26:
Şaşırdım yahu :97:

canım ben buralardayım,bakıyorum.....ama sen yoksun.....topiğin sahibi sensin mesaj bıraksan görür döneriz sana.....

bende buralardayım ama o kadar sık girmiyorum artık onun için mesaj bırakamıyorum sınırlama koyuyorum kendime yoksa radyasyon ala ala halimiz ne olucak :26:

içine sinmediyse değiştir canım yoksa kendini kötü hissedersin özellikle odadaki kızlara bak genellikle çekememezlik gibi durumlar oluyor
boşver takma sen onları dediğin gibi muhattap olma onlara en güzel cevap odur kendini bilmezler çıkıyor işte
evet bende baktım bende kapsama alanı dışında olacak bir mesajla karşılaşamadım tuhaf bir durum :97:

bende buralardayım ama o kadar sık girmiyorum artık onun için mesaj bırakamıyorum sınırlama koyuyorum kendime yoksa radyasyon ala ala halimiz ne olucak :26:

canım bende çok sık giremiyorum.....
malum okul başladı.:97:.birde pazartesi evi taşıdım...akşamları birkaç sat anca oturuyorum.....:97:
nasılsın canım,tweety yok değil mi?

İlgilendiğim konuları aboneliklerime ekledim böylece forumları aramıyorum rahatsız olacağım yorumları okumuyorum
Evet değiştireceğim yurdun yeri pek hoşuma gitmedi
Bütün konularını kapattırdığına göre kendi istedi gitmeyi ama öyle olsa üyelik iptali yazmaz mıydı :97:

canım bende çok sık giremiyorum.....
malum okul başladı.:97:.birde pazartesi evi taşıdım...akşamları birkaç sat anca oturuyorum.....:97:
nasılsın canım,tweety yok değil mi?

iyiyim ben sen teşekkür ederim evet tweety yok kapsama alanı dışındaymış.
hayırlı olsun yeni evin güle güle otur Allah huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin
buda ev hediyen eşinle hep oynarsın hemde ağzın tatlanır

en güzelini yapmışsın
evet öyle yazardı sanırım farklı bir şey oldu

daha neler yapıyorsun....

valla test kitaplarıyla kılavuz arasında mekik dokuyorum karar vermeye çalışıyorum kaç gündür kafam çok karışık :44: test çözmeye başladım seneye gireceğim sınav için ama bir yandan da ek yerleştirmeyle çevirmenlik okuyayım diyorum :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…